czy o Mirka chodzi?

z tego co wiem, w całym zespole rowerowym powołanym przez UM jest on, a poza chyba jedną osobą jeżdżącą na rowerze są tam np. właściciele hurtowni rowerowych, którzy z rowerem mają tyle wspólnego, że nimi handlują...
Zdecyduj się "część osób" czy "większość uczestników" - konfabulujesz.starówka pisze:Nie wmówi mi nikt, że część osób nie podjechała samochodami
O betonie to ja nawet nie marzę, za duży luksus.starówka pisze:
Co do asfaltu jest go już za dużo, może na blokowiskach i pod domami macie go zbyt wiele i chcecie go rowerzystą podrzucić. Ja za asfaltowi na ścieżce mówie wyraźne NIE a nawet PRECZ. Najlepszą rzeczą na ścieżce jest beton, a najlepiej ten barwiony na czerwono. Ale jeśli ktoś jeździł tylko po Czystej to asfalt może być dla niego ideałem. Proponuje porównać rower po jeździe ścieżką asfaltową i betonową, beton nie zostawia łątek na ramie, nie zasysa także kółek w letni upalny dzień, a i w letnią noc betonowa ścieżka chłodzi a z asfaltu uwalnia się smród.
Doskonale wiem o czym pisze, tylko wstyd się przyznać ze wziąłeś udział w swoistej ustawce krzykaczy, ludzie Mirka jak i on sam wzięli rowery sklepowe. Może napiszesz mi też na jakim sprzęcie Mirek przyjechał na spotkanie zespołu roboczego przy UM, z pewnością nie była to tym razem szosa Specialized wisząca w sklepie, ani też żaden inny jego rower.Goscinny pisze: i znowu konfabulujesz. Jeździli pewnie z szyldem firmowym po rondzie. Nie wiesz o czym piszesz, to nie pisz. Mój rower i moich kolegów był stary, nie z wieszaka
Marzyć wolno,nawet żądać, ale w sposób cywilizowany.trix pisze:O betonie to ja nawet nie marzę, za duży luksus.
Ludzie zgadzają się za darmo brać udział w zespole ds. rowerów, który ma wesprzeć miasto, ewidentnie nieradzące sobie z tworzeniem porządnych ścieżek, a ten pisze takie bzdury.starówka pisze:Tak naprawdę to oprócz żądań nic innego miasto nie otrzymuje od rowerzystów, dużo krzyku, zero dyskusji.
Skoro już wiesz co to będzie, to gratuluję prekognicji. Podaj jeszcze najbliższe numery lotto, skoro tak dobrze ci idzie.starówka pisze:Co do akcji rowerzystów to z pewnością będzie to jakiś wielki odgrzewany kotlet,