byłam dziś w tej Galerii. Pierwsze co to niedoinformowany parking dla klienta(ten podziemny). wjezdzasz jest napis ze zakaz wjazdu samochodow na LPG haha, musialam stamtad wyjechac i zaparkowac sobie ot gdzie sobie tylko znajde miejsce, czyli jakies 300-400 m od GT. Następnie trzeba się wracac na przejscie dla pieszych ktore jest jedyne najbliższe na skrzyzowaniu Warsztatowa-Krakowska- no lux po prostu! Kolejna sprawa: gdzie te ponad 100 sklepów? no śmiech na sali normalnie... nie wpomnę juz o cenach z kosmosu! drożej niż w Wa-wie. i nie tylko ja to zauważyłam... ogólnie moim zdaniem tandeta, kicz i bieda. Jedyny plus... Galerie mozna "przelecieć" tak w 20 minut

nogi nas nie rozbolą:D Jestem rozczarowana jednym słowem, jeździć tam nie bede bo nie ma po co. Pozdro
Jak można pisać coś takiego ??
Ceny droższe niż w wawie ??
markowe sklepy maja ceny narzucone z góry, takie jak NY HM House wiec jakim cudem może coś być akurat w Tarnowie droższe.
byłem i zerknąłem na ceny również np w NY na niektórych ciuchach już była mniejsza cena przyklejona. np marka Smog w NY ma na metce wydrukowaną cenę zawierającą cenę w innej walucie również. w housie w maksie ceny są takie same jak w Tarnovi i krakowie, np kurtka deszczowa z kapturem kosztuje wszędzie 120 zł we wszystkich sklepach mimo że już jest przeceniona z ceny 190 też wydrukowanej wcześniej na metce
co że chusteczki w kiosku tip top kosztują 50 gr to fakt w kauflandzie są po 30 gr
sklep jak sklep. nie ma co porównywać z GK bo to nie jest GK mogło być leprze mogło być większe
gusta są różne i jedni będą chodzić inni nie będą a jeszcze inni będą dalej jeździć do Krakowa mimo że tu kupią to samo np wymienionych sklepach
nie jestem ani za ani przeciw
to co piszesz to po prostu nie prawda ( jeżeli chodzi o drożyznę)
i jeszcze jeden przykład
telefon Nokia 5530 ( nie ważne czy się podoba komuś czy nie to jest przykład )
w necie na
http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/627947 cena tego modelu zaczyna się od 765 zł pierwszy sklep spełniający moje wymagania czyli z odpowiednią liczba opinii ma go za 843 zł + 16 za przesyłkę czyli 859 zł w Vobisie jest za 899. 40 zł różnicy w porównaniu do sklepu internetowego to naprawdę dobra cena