Trochę ściąć rogi tego trójkąta, postawić znaki (bariery, zasieki, fosę - dla tych co jeżdżą na pamięć), pomalować pasy i gotowe - trójkątne rondo jak się patrzy.
W sensie, że rondo (w końcu) zabierze część tej prywatnej działki, która wcinała się w Szujskiego powodując to zwężenie ?Rodowity pisze:na Szujskiego w tym rejonie cos bedzie szykowane, w miejscu gdzie przed torami konczy sie nieszczesny pas wycieto drzewa, ogrodzenie przestawione. Jedno rondo tam to malo, bo wyjazd z Hodowlanej tez latwy nie jest
Muszę kiedyś wkręcić taksiarza, żeby mnie zawiózł na Sowiźrała.Goscinny pisze:Wg danych UM ta działka jest miejska - jeśli mówimy o tej działce: 126301_1.0173.160/7 (czyli od przystanku w stronę mościć aż do torów).
ps: przy okazji dowiedziałem się, że ten trójkąt pomiędzy Mościckiego a Szujskiego ma swoją nazwę"Podpułkownika Stanisława Sowiźrała - Sobolewicza"
Niech cię zawiezie na osiedle Niepodległościwejss pisze:Muszę kiedyś wkręcić taksiarza, żeby mnie zawiózł na Sowiźrała.Goscinny pisze:Wg danych UM ta działka jest miejska - jeśli mówimy o tej działce: 126301_1.0173.160/7 (czyli od przystanku w stronę mościć aż do torów).
ps: przy okazji dowiedziałem się, że ten trójkąt pomiędzy Mościckiego a Szujskiego ma swoją nazwę"Podpułkownika Stanisława Sowiźrała - Sobolewicza"
Albo nieopodal na ulicę-widmo Dembowskiego, która w zasadzie jest chodnikiem.wejss pisze:Muszę kiedyś wkręcić taksiarza, żeby mnie zawiózł na Sowiźrała.Goscinny pisze:Wg danych UM ta działka jest miejska - jeśli mówimy o tej działce: 126301_1.0173.160/7 (czyli od przystanku w stronę mościć aż do torów).