Ja byłem wczoraj i podzielę się wrażeniami

Około 14 wszystkie stoliki były zajęte. Na pizzę czekałem około godziny no ale nie ma się czemu dziwić o 13 otwarli... Załapałem się na darmowy tort - smaczny

Wystrój zupełnie nie przypomina poprzednich jadłodajni, jest dość przytulnie, wygodne sofy i krzesła (tapicerowane).
Obsługa zestresowana, zresztą właściciel i menadżer także, ale to im pewnie przejdzie z biegiem czasu.
Jest pokoik dla najmłodszych (w tym samym miejscu co McDonald miał swój), jest telewizor z playstation, pluszaki i inne zabawki. Była też pani animatorka, moje dziecię nie chciało wyjść stamtąd jak już podali pizzę.
Pizza bardzo smaczna, więc na pewno nie będzie to "kolejna" pizzeria w mieście. Zresztą menu jest o wiele bogatsze jest też coś na grecko i meksykańsko i na jakoś tam jeszcze.
Acha, jeden stolik był zajęty przez aktorów z serialu, niektórzy z nich podawali posiłki a inni poszli na miasto rozdawać ulotki. Choć moim zdaniem taniej by było zatrudnić zwykłych roznosicieli ulotek bo bez biegłej znajomości telewizyjnych seriali rodzimej produkcji trudno się było zorientować, że to ktoś z TV