Al Dente ul. Brandstaettera
-
- Rhetor
aj tam, sie czepiacie. ale! odpowiadam na sygnaturkę kolegi - oznaką dużych/ wielgaśnych wręcz szuflad
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
Byłam ostatnio, niestety poziom chyba trochę się obniżył.
Pizza lekko niedopieczona, pod składnikami miejscami półsurowe ciasto. Smak w sumie jak zwykle dobry, ale składników trochę mniej. W sumie i tak uważam, że jest tam najlepsza pizza, jaką jadłam w Tarnowie, ale jestem lekko rozczarowana. No cóż, na mojej 10-stopniowej skali Al Dente spadło z 9 na 8.
I wydaje mi się, że chyba zmieniła się osoba, która robi pizzę.
Pizza lekko niedopieczona, pod składnikami miejscami półsurowe ciasto. Smak w sumie jak zwykle dobry, ale składników trochę mniej. W sumie i tak uważam, że jest tam najlepsza pizza, jaką jadłam w Tarnowie, ale jestem lekko rozczarowana. No cóż, na mojej 10-stopniowej skali Al Dente spadło z 9 na 8.
I wydaje mi się, że chyba zmieniła się osoba, która robi pizzę.
zapodałem ostatnio temat, -> smakuje.
jedyne co mnie zastanawia, a i duży minus to taki że po zjedzeniu pierwszego kawałka,
kolejne już zimne (nie , nie jem 30min jednego), być może przez to drewno na którym podają? w lokalu raczej ciepło.
jedyne co mnie zastanawia, a i duży minus to taki że po zjedzeniu pierwszego kawałka,
kolejne już zimne (nie , nie jem 30min jednego), być może przez to drewno na którym podają? w lokalu raczej ciepło.
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
Coś mi właśnie nie pasowało z tym szybkim stygnięciem pizzy. Skoro jest nas dwóch z takimi odczuciami, to jednak coś musi być na rzeczy.hightower pisze:zapodałem ostatnio temat, -> smakuje.
zmienię w przyszły 'wikend' lokal może na delecta, tam też ten sam sposób podania, obadam jak u nich, bo normalnie ostatnie dwa kawałki to już spożywam zimne.