Hehe zakamuflowana reklamaMaciek pisze:Dzięki gosis za odpowiedź![]()
Miałem zapytać jeszcze o ceny ale znalazłem ich stronę i jest tam wszystko opisane - http://www.trzyoliwki.pl/ . Jak mi nic nie pokrzyżuje planów to w sobotę się tam wybiorę i opiszę w tym temacie swoje spostrzeżenia
Nie popadajmy w obłed. Maciek w pierwszych swoich postach parę tygodni temu udzielal się w kwestiach nie związanych z działem gastronomicznym.mefisto101 pisze: Hehe zakamuflowana reklama![]()
spostrzeżenia będą oczywiście pozytywne
no może mała szczypta negatywów dla niepoznaki
ok ale niech ci bedzie reklamuj i udawaj, że nic nie masz wspólnego z pizzerią hehe
Do mefisto101:mefisto101 pisze:Hehe zakamuflowana reklama![]()
ok ale niech ci bedzie reklamuj i udawaj, że nic nie masz wspólnego z pizzerią hehe
Czyli jest jak myślałem zarzekasz się, że nic nie masz wspólnego z pizzerią, ale ja sądzę inaczej i tyleMaciek pisze:Do mefisto101:mefisto101 pisze:Hehe zakamuflowana reklama![]()
Od rana chodziłem smutny bo nie dostałem nic od św. Mikołaja, ale dzięki Tobie humor mi się zdecydowanie poprawił![]()
![]()
Detektyw wprawdzie z Ciebie kiepski, ale "pocieszyciel strapionych" - pierwsza klasa
Chodź częściej na pogrzeby to może się nawet fortuny dorobisz...
![]()
Co do pizzerii to po prostu szukam alternatywy dla mojej ulubionej "Osterii". Preferuję pizzę na cienkim cieście dlatego szukam czegoś bliżej mojego miejsca zamieszkania (okolice Kauflandu) bo nie chcę mi się za każdym razem jeździć na drugi koniec miasta. I tyle.
Tak trudno to pojąć kolego mefisto101
Nie reklama tylko prosta i szczera wypowiedź (razem tą pizze wcinaliśmymefisto101 pisze:Hehe zakamuflowana reklamaMaciek pisze:Dzięki gosis za odpowiedź![]()
Miałem zapytać jeszcze o ceny ale znalazłem ich stronę i jest tam wszystko opisane - http://www.trzyoliwki.pl/ . Jak mi nic nie pokrzyżuje planów to w sobotę się tam wybiorę i opiszę w tym temacie swoje spostrzeżenia![]()
Hej! Gushman, czepiasz się! Po co gotować w domu ..? ;-)gushman pisze:To nic osobistego, tylko taka moja złośliwa natura: kwiatlotosu, czy Ty jesteś z Sanepidu czy jakiegoś przewodnika kulinarnego?Śmiem twierdzić, że "ostatnio" byłaś we wszystkich lokalach gastronomicznych w Tarnowie.