Gry

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.

Bastekxyz
Archont

Post autor: Bastekxyz »

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

W wowa gralem pare lat i juz mi przeszlo :D Zaden prywatny serwer nie da tego co Retail. Niesetty. Jeszcze teraz gdy mozliwosci Kataklizm a prywatne serwery dlugo nie beda nawet w polowie oskrpytowane jak oryginal wiec nie ma sensu granie gdy duzo rzeczy nie dziala.

A co do grania na tym serwerze co dales to sorry ale grac an servie gdzie jest 300 osob to troche malo ;p

Krzychu a w ta giere gralem z 10 lat temu :D ale dobra byla hmm moze sobie ja odkurze bo gdzies ja mam :)
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Beaver, no to zagraj w Runes of Magic. A jak chcesz szybkie akcje, to w League of Legends.

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Gram teraz w League of Legends i jakos nudzi mi sie ;p
Teraz zaczalem grac w Mass Effect 2, teraz moze mi sie uda przejsc cale, na co jest duza szansa bo pochłoneła mnie ta gra o wiele bardziej nzi przy 1 podejsciu.

A tak w ogole to czekam na Diablo III i Wiedzmina2 :)
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Beaver pisze:Gram teraz w League of Legends i jakos nudzi mi sie
bo nie grasz ze mną :)

Awatar użytkownika

Autor tematu
LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Jak ktoś się lubi czołgami ponaparzać to polecam gierkę: World of Tanks. Gra z gatunku MMO... nie wiem jak to nazwać :)
Grafika jest ładna, muzyka mi się też podoba...

Tomasz Drwal
Proedroj

Post autor: Tomasz Drwal »

Dobra wiadomość dla miłośników symulacji, w czerwcu ma pojawić się ARMA II Free, będzie to okrojona wersja wyłącznie w trybie multi, bez HD i modów za to całkowicie za darmo, więcej TUTAJ.
Bezpośredni link do zapowiedzi wideo:
http://www.youtube.com/watch?v=3Mgao249 ... detailpage
Pozdrawiam

Roberto
Archont

Post autor: Roberto »

Nikt jeszcze nie skomentował najdłużej oczekiwanej gry świata, czyli Duke'a :lol: Kilka miesięcy temu zaopatrzyłem się w laptopa z parametrami PC-tów epoki połowy lat 90-ych co by sobie właśnie tamte czasy i gry przypomnieć bo nie ma to jak mała podróż w czasie, wśród zainstalowanych gier wylądował też m.in. Duke 3d ale to co stało się kilka dni temu po premierze nowego Duke'a zabija wszelkie sentymenty; dno i metr mułu, wielka szkoda że ktoś tak legendę zeszmelcował.

Awatar użytkownika

Autor tematu
LordRuthwen
Rhetor

Roberto, było mówić, 486 w laptopie i 16 MB RAM :)
Obecnie robi za zabawkę dla dziecka ale to niezniszczalny sprzęt.

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Przy okazji rozmowy o laptopach - czy uważacie, że opłaca się kupować jakiś stary laptop? Tak żeby mieć do wyświetlania filmów, nagrań, jakichś animacji czy prezentacji (cele służbowe bardziej)? Chodzi mi o jakiś taki taniutki bardzo ; )
Pytam głównie ze względu na ryzyko padnięcia i kwestii baterii...

Ravir
Rhetor

Post autor: Ravir »

Bateria do Laptoa to wydatek rzędu 300 zł - sam sobie odpowiedz czy warto.

Ja odradzam używane Lapki - zbyt duże ryzyko, że sprzet był tyrany, wytrzęsiony.
9000 ml A Rh-

Awatar użytkownika

Autor tematu
LordRuthwen
Rhetor

Keleos, nowy laptop to nie jest jakiś specjalny wydatek, używka + nowa bateria jest to wydatek zbliżony.

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Hmmm nie wiedziałem, że można poniżej 1700zł zejść... taki laptop to nie jakaś chińska ściema?

http://allegro.pl/laptop-asus-k52n-2-2g ... 73074.html

Mniej jak 1k zł za lapka nowego?

halford
Rhetor

Post autor: halford »

Hmmm nie wiedziałem, że można poniżej 1700zł zejść... taki laptop to nie jakaś chińska ściema?
Raczej nie ściema a niskobudżetowy laptop do biura. Dziś kupisz za 2000 tyś. lapka z i5 w sklepie więc 1000 zł za to co pokazałeś wcale nie musi być ściemą.

Duke'a zabija wszelkie sentymenty; dno i metr mułu, wielka szkoda że ktoś tak legendę zeszmelcował.
Po przeczytaniu recenzji postanowiłem odpuścić instalowanie nowego Księcia - lepiej żyć dobrymi wspomnieniami :D

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Prince of Persia trzyma nadal poziom :) Moze to nie to samo co stary Książe ale jednak gry są dobre. Nie to co nowy Duke - tragedia straszna.

ODPOWIEDZ