Gracie w plutonie? To dopiero sajgon jest.
Od nazwy maila, karpiowydefekator pisze:PS jakiego masz nicka w grze ?
Na czym to polega, można tworzyć zamknięte, lokalne grupy?LordRuthwen pisze:Gracie w plutonie? To dopiero sajgon jest.
Boruta pisze:Na czym to polega, można tworzyć zamknięte, lokalne grupy?LordRuthwen pisze:Gracie w plutonie? To dopiero sajgon jest.
Najwięcej udało mi się 7 ściągnąć. Ale ostatnio za pomocą m40/43 zniszczyłem 3 arty jednym strzałem. I to na ślepoLordRuthwen pisze:Heh, ostatnio mi ładnie wyszło moim rozpruwaczem (SU-100), 8 trupów zebrałem podczas jednej bitwynajlepsze jest to, że ostatnie 4 to byłem ostatni z mojej grupy na nich wszystkich.
Tak to ja mogę grać
Ale to jest uczciwe. Przecież te kody są od Wargaming a oni na nich korzystają. Ot taka promocja: pograj sobie trochę za darmo na koncie premium i pociesz się troszkę darmowymi bajerami, to może potem to konto premium wykupisz.LordRuthwen pisze:Nie, gram uczciwie
Niezły wynik. Rekord jaki widziałem w jednej bitwie to 11 maszyn zniszczonych Marderem IILordRuthwen pisze:Heh, ostatnio mi ładnie wyszło moim rozpruwaczem (SU-100), 8 trupów zebrałem podczas jednej bitwynajlepsze jest to, że ostatnie 4 to byłem ostatni z mojej grupy na nich wszystkich.
Tak to ja mogę grać
Dzięki za informację. Jednak nie udało mi się aktywować konta na ComputerBild, nie odesłali linka aktywującego. Może jeszcze spróbuję z innej skrzynki.defekator pisze:Korzystałeś z tych kodów od Wargaming z niemieckiej stronki? 10 slotów na czołgi, 10 dni premium i prawie 2 mld kredytów za darmo piechotą nie chodzą