Polityka w mm
-
Autor tematu - Rhetor
Polityka w mm
Heja, dla tych, którzy nie wiedzą (czyli pewnie większość), a mają pocztę na dawnych serwerach Zicomu:
dziś rozmawiałem z centralą mm, mają tą pocztę likwidować w najbliższym czasie, bezbolesna migracja w formie skopiowania zawartości skrzynki i zmiana tylko domeny raczej możliwa nie będzie.
No to teraz ciekawe kiedy się wezmą za rozwalanie Ethernetu, wszak to firma scentalizowana i wszystko musi być tak jak w reszcie kraju, z korzyścią dla DOCSIS, no i kiedy klientów IS czeka to samo.
Panom z mm gratulujemy: mieliście sieć działającą lepiej niż wasza... mieliście.
dziś rozmawiałem z centralą mm, mają tą pocztę likwidować w najbliższym czasie, bezbolesna migracja w formie skopiowania zawartości skrzynki i zmiana tylko domeny raczej możliwa nie będzie.
No to teraz ciekawe kiedy się wezmą za rozwalanie Ethernetu, wszak to firma scentalizowana i wszystko musi być tak jak w reszcie kraju, z korzyścią dla DOCSIS, no i kiedy klientów IS czeka to samo.
Panom z mm gratulujemy: mieliście sieć działającą lepiej niż wasza... mieliście.
-
Autor tematu - Rhetor
-
Autor tematu - Rhetor
-
Autor tematu - Rhetor
-
Autor tematu - Rhetor
-
- Obywatel
Ja jestem ciekaw jak będzie wyglądała ewentualna oferta mailowo-hostingowa dla tych klientów IS, którzy nie korzystają z podobnych usług u operatora na dzień dzisiejszy. Miałem kiedyś maila w IS, jednak zwyczajnie zapomniałem do niego danych i przerzuciłem się na gmail.
Ostatnie pismo informacyjne wysłane do abonentów zawierało informację, że Multimedia nie zamierza wprowadzać zmian w umowach z klientami i transfer się nie zmieni. Mam nadzieję że dotrzymają słowa.
Ostatnie pismo informacyjne wysłane do abonentów zawierało informację, że Multimedia nie zamierza wprowadzać zmian w umowach z klientami i transfer się nie zmieni. Mam nadzieję że dotrzymają słowa.
GG 13838449
Bądź dobrym adminem i daj kontakt na Tego Kogoś z Centrali jak piszeszLordRuthwen pisze:dziś rozmawiałem z centralą mm

A w jaki niby sposób? - przecież do końca roku zostało 1,5 miesiąca, a z tego co się orientuję, są to dwie zupełnie inne technologie (HFC i Ethernet)...Goscinny pisze:Klienci IS już to powinni odczuć, bo MM zamierza do końca roku wprowadzić, przynajmniej tam gdzie do tej pory konkurowali z IS, już własne standardy na sieci IS
Szczerze mówiąc to w 45 dni chyba nawet nie zdążą policzyć abonentów IS na obszarach, w których konkurowali, a co dopiero narzucić im własne standardy.