ZETO - wolny internet wieczorami
Klatkująca telewizja
Panowie podepnę się. Mam u rodziców internet 2MB i telewizje cyfrową, do internetu nie mam zastrzeżeń, ale telewizja to, hmm lekkie nieporozumienie. Pierwsza najważniejsza sprawa to, najczęściej popołudniu i wieczorem (chociaż przed południem też się zdarza) telewizja zaczyna przycinać, przez co staje się nie używalna. Druga rzecz to przełączanie pomiędzy kanałami trwa wiecznie, nieraz przełącza kilka kanałów do przodu zamiast jednego, tak jakby dekoder z swoim menu nie wyrabiał sprzętowo. Trzecia sprawa to działanie pilota, a raczej jego nie działanie, odnoszę wrażenie że powinni do niego celownik laserowy dodawać, działa tylko przy trafieniu w określony punkt. I teraz pytanko czy koledzy też tak mają? Taki standard Zeto? Ja jakoś bym sobie może z tym poradził, ale starsi rodzice mają dość, panowie z serwisu raz już wymieniali dekoder ( z nowego na stary podrapany ) ale nic to nie dało. Jak jest u was panowie? Sory za przydługie opowieści, ale przed rezygnacją w Zeto chciałbym zasięgnąć opinii.
wiadomo ze DVB /naziemne/satelitarne/kablowe jest lepsze niz IPTV
tyle ze ZETO daje kanaly discovery w pakiecie za 38 zl to jest plus
drugi plus ze dali kanaly naziemnej telewizji cyfrowej ostatnio
jezeli chodzi o zacinanie to tak glownie podczas przelaczania programow ale raczej nie klatkuje podczas ogladania
proponowali mi pakiet satelitarny w tej cenie co kablowka z zeto ale nie zdecydowalem sie na zmiane
tyle ze ZETO daje kanaly discovery w pakiecie za 38 zl to jest plus
drugi plus ze dali kanaly naziemnej telewizji cyfrowej ostatnio
jezeli chodzi o zacinanie to tak glownie podczas przelaczania programow ale raczej nie klatkuje podczas ogladania
proponowali mi pakiet satelitarny w tej cenie co kablowka z zeto ale nie zdecydowalem sie na zmiane
wg mnie powinna byc e-faktura z automatu z mozliwoscia zagwarantowanej bezplatnej opcji faktury papierowej
Drogi Kliencie
Jeżeli czytasz tego maila, oznacza to że jeszcze nie korzystasz z możliwości otrzymywania faktur z ZETO SA, drogą elektroniczną.
Działając na podstawie ustawy o podatku od towarów i usług oraz rozporządzeniu Ministra Finansów dotyczącego przesyłania faktur w formie elektronicznej, firma ZETO SA wystawia i przesyła swoim klientom faktury w formie elektronicznej. Poniżej treść przykładowego maila jaki otrzymuje klient, który wyraził zgodę na przesyłanie faktur tą drogą, w załączeniu również przykładowa faktura.
Zachęcamy do skorzystania z tej możliwości. Będziesz otrzymywał faktury zaraz po ich wystawieniu i wyeliminujesz ryzyko ich zaginięcia (będą zawsze dostępne w iBOK).
Z przepisów przywołanych wyżej wynika konieczność uzyskania Twojej zgody na otrzymywanie faktur drogą elektroniczną, dlatego prosimy o jej wyrażenie i kliknięcie linku https://efaktura.zetosa.com.pl/
-
- Archont
-
- Rhetor