Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Re: Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Wiadome jest to że kierowca autobusu kogoś wyciągnął. Czy do był kierowca, czy to był pasażer czy to był kosmita nie wiem.
Wczoraj na przystanku Słoneczna-Fatimska stało auto na awaryjnych, policja i auto z Azylu, jak wracałem dłuższą chwilę później auta z Azylu już nie było. Wiadomo coś?
Ja widziałem dwa radiowozy i karetkę.
Ponoć facet był poszukiwany przez policję. A podróżował z psami; stąd Azyl.aaee pisze:Wczoraj na przystanku Słoneczna-Fatimska stało auto na awaryjnych, policja i auto z Azylu, jak wracałem dłuższą chwilę później auta z Azylu już nie było. Wiadomo coś?
Na zjeździe z A4 na węźle Północ strażacy dogaszają właśnie samochód osobowy. Tylna połowa uległa spaleniu. Czemu tył kiedy silnik z przodu?
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
A czy tylko silnik może zapłonąć w aucie? Może coś wiózł?
Na jezdni leżały jakieś drobiazgi wygarnięte z bagażnika. A może od hamulców? Kolizji raczej nie było.
- Załączniki
-
- a4.jpg (199.72 KiB) Przejrzano 6267 razy
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
albo papierosek poleciał zamiast na zewnątrz to zawinął do środka przez otwartą tylnia szybe i sruuuu
nagranie znalezione na YouTube
ul. Szujskiego
https://www.youtube.com/watch?v=BHcV8CyFPE4#t=7s" onclick="window.open(this.href);return false;
ul. Szujskiego
https://www.youtube.com/watch?v=BHcV8CyFPE4#t=7s" onclick="window.open(this.href);return false;
Na marginesie, może kiedyś doczekamy chwili gdy miasto odkupi/wywłaszczy ten śmieszny kawałek trawy i krzaków i te kilkadziesiąt metrów między Szujskiego a skrzyżowaniem z Hodowlaną doczeka się swojego drugiego pasa przedłużonego z Szujskiego, bo to co tam jest obecnie aż kole w oczy.dropszot pisze:nagranie znalezione na YouTube
ul. Szujskiego
A pro po który z pasów kończy się w tym miejscu prawy czy lewy ?
-
- Rhetor
Sądząc z geometrii to raczej prawy.
Niedawno przetoczyła się na ten temat fala dyskusji
- jeszcze do niedawna był znak przed przejściem, który z prawego pasa robił pas do skrętu w prawo w ul. Chyszowską, a lewy był do jazdy na wprost. Teraz tego znaku nie ma, poziomych oznaczeń też nie i jest lekki bałagan, bo kierowcy nie wiedzą co robić.

"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
kierowcy wiedzą co robić jeżdżą jak wcześniej. Ale dziwne bo jeszcze raptem może miesiąc temu jak jechałem to dałbym sobie głowę urwać że znak tam był
-
- Rhetor
Nie ma prawa występować na drodze sytuacja dyskusyjna. Jeżeli przepisy są nieprecyzyjne, to kilka litrów emulsji powinny ją rozwiać.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.