Kupuję kamerkę. Dzięki jasiu i reszta towarzystwa, która uważa, że łamanie przepisów jest spoko, a ci co jeżdżą przepisowo prowokują do łamania przepisów takich 'jasiów','e12' czy 'aszkę'. Mam nadzieję, że was przyłapię na łamaniu prawa.
O ja
Gościnny teraz to pewnie wszyscy są w strachu. Boję się. Dla ułatwienia mogę podać swoją markę samochodu i numery rejestracyjne.
Nie zrozumieliście wogóle o co tutaj chodzi. Nikt nie pisze, że łamanie przepisów jest ok i ja też jestem tego samego zdania co większość, żeby takie "kwiatki" zgłaszać na Policję. Według mnie w pewnym momencie zaczeło to iść w złą stronę i niektórzy na siłe chcą się czymś wykazać, specjalnie jadąc bardzo wolno i dziwiąc się, że ktoś ich wyprzedza nawet na ciągłej.
Jeszcze raz zaznaczam, że bardzo dobrze robią Ci którzy takich idiotów drogowych wyłapują i zgłaszają na Policje ale panowie nie popadajmy też w skrajności.
I tutaj uwaga osoby postronnej. Jak tak z zewnątrz Was się czyta (mówił to mój kolego który tutaj sporadycznie zagląda) to odnosi się wrażenie, że pisze tutaj grupa mędrców, którzy na wszystkim się znają, wszystko robią najlepiej i są mistrzami kierownicy. Tak to wygląda i też odnosze czasem takie wrażenie a nie o to chyba chodzi na forum.