SLD chyba przegrał na własne życzenie. Przypomniało mi się jak kilkadziesiąt lat temu w czasach rządów partii matki SLD, czyli PZPR wchodziło się do sklepu na wielkie zakupy, a sprzedawczyni miała do zaoferowania tylko ocet. Jak jest tylko ocet to nie ma co wybrać.
Kandydatka do sejmiku z list SLD - Anita Odbierzychleb.
Anita Odbierzychleb
14 listopada o 19:49 ·
Hej:) Jak pewnie część z Was wie (z jakichś kwejków czy innych fanpage'ów), mój brat - Dawid Odbierzychleb - startuje w wyborach do Rady Miasta Tarnowa.
Chciałby pewnie, żebym mu tu jakąś reklamę zrobiła, pitu-pitu, no i ja, jako miła siostrzyczka, zachęcam wszystkie osoby z okręgu nr 2 (Marcinka, Rzędzin, Gumniska, Krakowska, Os. Koszyckie i Grabówka) do głosowania na tego osobnika, bo to urodzony polityk jest i przynajmniej w końcu politykowałby gdzieś, gdzie to by jakieś skutki odnosiło. A że i priorytety ma dość konkretne - na przykład rozwój sportu, który jest tłamszony w Tarnowie, mimo że takich złych sportowców nie mamy, czy rozwijanie pasji młodzieży - to tym bardziej zachęcam
Dlatego jeśli zastanawiacie się na kogo oddać swój głos 16 listopada, to polecam postawić krzyżyk w kratce przy jego nazwisku na liście numer 6, pozycji 14
A jakbyście mieli problem z lokalizacją, to pewnie będzie to najdłuższe nazwisko na liście i pisze się jak moje
Przy okazji zachęcam też wszystkich z miasta Tarnowa i powiatów bocheńskiego, brzeskiego, dąbrowskiego i tarnowskiego do oddania głosu na moją osobę, gdyż sama startuję do Sejmiku Wojewódzkiego z listy numer 6 pozycji nr 9:)
Każdy głos się liczy!
Tymczasem pozdrawiam i życzę miłego oglądania ostatnich minut meczu:)