Zapewne ma być za darmo ?

Chętnie zobaczę projekt i kosztorys i dowiem się skąd ta nagła zwyżka kwoty. Dla mnie ta kwota to kosmos.Cubaza pisze: Bo ja cały czas mam w głowie ten post:
http://www.agora.tarnow.pl/viewtopic.php?p=60882#60882
Gdzie potrzebowałeś 600k na skatepark taki jaki chcieliście. Teraz nagle 1,8mln.
7. ....Marcin Zaród pisze: za niecałe 1/20 z tych 2 milionów jesteśmy w stanie poprawić nieco w Tarnowie życie osób po 50 roku życia, a jednocześnie wypromować mocno miasto na arenie ogólnopolskiej. Szczegóły wkrótce...
Cubaza pisze: A co do drugiego projektu o defibrylatorach. Dlaczego takie skupisko w centrum ? Ani jednego defibrylatora we wschodnich częściach Tarnowa, gdzie jest największe skupisko ludzi. Jeden defibrylator w Mościcach.
Wydaję mi się, że jednak jest taka potrzeba. Odsyłam do artykułu:Cubaza pisze:Tomek85 Moim zdaniem umieszczenie 6 defibrylatorów w odległości 2km od stacji pogotowia ratunkowego nie jest aż tak potrzebne.
Powodzenia z takim podejściem. Zadałem Ci kilka pytań na które nie odpowiedziałeś, tylko tak jak zwykle strzeliłeś focha, że nie masz zamiaru mi tego tłumaczyć.Dominik_PCH pisze:Cubaza nie zamierzam Ci tego tłumaczyć, Ty widzisz skate-park + ławka za 1,8 mln, ja widzę remont Pałacu Młodzieży, połączenie Skweru z BWA, PM, Parkiem Strzeleckim i stworzenie centrum rekreacyjno-kulturalnego. Kwota z kosmosu ale tylko taki sos pchnie to miasto w przodu i zdominuje ten region w granicach które opisałem.
Cubaza pisze:Powodzenia z takim podejściem. Zadałem Ci kilka pytań na które nie odpowiedziałeś, tylko tak jak zwykle strzeliłeś focha, że nie masz zamiaru mi tego tłumaczyć.Dominik_PCH pisze:Cubaza nie zamierzam Ci tego tłumaczyć, Ty widzisz skate-park + ławka za 1,8 mln, ja widzę remont Pałacu Młodzieży, połączenie Skweru z BWA, PM, Parkiem Strzeleckim i stworzenie centrum rekreacyjno-kulturalnego. Kwota z kosmosu ale tylko taki sos pchnie to miasto w przodu i zdominuje ten region w granicach które opisałem.
Jaki remont pałacu młodzieży ? Jakie połączenie z BWA parkiem strzeleckim itp. Nigdzie w tym przedstawieniu tego projektu tego nie napisałeś. Obawiam się, że nie tylko dla mnie projekt to 1,8mln na skatepark a nie na odremontowanie i powiększenie bazy programowej PM itp.
Fajne idealistyczne podejście tak poza tym. Połączenie tych rzeczy spowoduje zdominowanie regionu... Życzę Ci tego, ale jak na razie dziwnie wygląda ten projekt i tego się obawiałem, że tak wyjdzie.
Oby więcej takich nierealnych propozycjiDominik_PCH pisze:Jeśli wygramy to za 1,8 mln zostanie zlecony projekt budowlany razem z pozwoleniami a potem zrealizowany.