Oj Beaver, Beaver... Taki duży i takie rzeczy opowiada...Beaver pisze:Gushman - widzialem trailery pare razy. I powiem tak ze efekty fakt - swietne. Ale boję się że własnie najlepsze efekty zostały pokazane w Trailerze a film cienki. Ogladalem Pojutrze czy Dzien Niepodległości i filmy mi sie podobaly. Lubie rozpierduche
A co do konca swiata to fakt wypowiem sie jak obejrze. Ale czy to czasem nie jest po prostu tak ze nagle dzieje sie koniec swiata bo : "Bóg Tak chce" i nie musi byc wytlumaczone dlaczego ;p
Ja mowie o filmie, ze nie jest wytlumaczone Co sie dzieje, bo po prostu swiat bohaterów, nagle sie wali nie wiadomo czemu. A film pokazuje ich walke o przetrwanie ;pgushman pisze:Oj Beaver, Beaver... Taki duży i takie rzeczy opowiada...Beaver pisze:Gushman - widzialem trailery pare razy. I powiem tak ze efekty fakt - swietne. Ale boję się że własnie najlepsze efekty zostały pokazane w Trailerze a film cienki. Ogladalem Pojutrze czy Dzien Niepodległości i filmy mi sie podobaly. Lubie rozpierduche
A co do konca swiata to fakt wypowiem sie jak obejrze. Ale czy to czasem nie jest po prostu tak ze nagle dzieje sie koniec swiata bo : "Bóg Tak chce" i nie musi byc wytlumaczone dlaczego ;pKoniec świata przewidziany jest za jakieś 5 mld lat od teraz licząc. Bo słońce zgaśnie. Jeżeli chcesz mieszać w to Boga, to umówmy się, że zgaśnie, bo On tak chce.
No, "momenty" są... :-P A tak na serio to film lekko przyciężkawy, na pewno dla fanów Almodovara i/lub Penelope. Mi średnio przypadł do gustu, chociaż też nie powiem żebym się nudził (mimo, że trwa 2 godziny). Mimo wszystko wart obejrzenia.Beaver pisze:A własnie bo mnie koleżanka przekonuje do Filmu Przerwane Objęcia. Fajne to ? tak dla Faceta