No to oglądnij "Family Guy'a", odnośnie kreskówek to wszystkie pomysły były wcześniej w SimpsonachGoscinny pisze:A ja właśnie skończyłem oglądać "Futuramę"Polecam jak ktoś lubi kreskówki z chorym humorem

ten zapowiada się ciekawie http://tygodnik.onet.pl/33,0,65168,1,artykul.htmlQbol pisze:
...Tak przy okazji: może mi ktoś polecić fajny serial w klimatach albo kryminalnych albo sci fi ? Ważne żeby był wciągającyOczko
CSI Las VegasQbol pisze:Tak przy okazji: może mi ktoś polecić fajny serial w klimatach albo kryminalnych albo sci fi ? Ważne żeby był wciągającyOczko
Mój cytat z 2011 roku. Teraz oglądam to i przyznaje - dla mnie jeden z 5 najlepszych seriali wszechczasówOgladnąłem 2 albo 3 odcinki Gry o tron i na razie - nuuuuuuuda. Zero jakiejś walki. Oni w Tym serialu tylko gadaja albo chędożą ?
Powiem Ci, że nie wiem do końca co jest w tym serialu oprócz dość dużej ilości ładnych cycków, ale też mi się podoba, zupełnie nie wiem czemu.Beaver pisze:Odkopie jedną rzecz by przyznać się do błędu:Mój cytat z 2011 roku. Teraz oglądam to i przyznaje - dla mnie jeden z 5 najlepszych seriali wszechczasówOgladnąłem 2 albo 3 odcinki Gry o tron i na razie - nuuuuuuuda. Zero jakiejś walki. Oni w Tym serialu tylko gadaja albo chędożą ?. Ale ja byłem głupi i przyznaje się do błędu przed forumową bracią.
Pozdrawiam.
Obejrze dziś możeDorota1975 pisze:To raczej dla Weredyka propozycja![]()
A dla Jakub Kwaśny -> politycznie - serial "HOUSE OF CARDS"