23 sierpnia do Tarnowa ponownie zawita wakacyjna trasa “Lato z Radiem i TVP”.
Nie wiadomo jeszcze jacy artyści wystąpią.
Koncert Lata z Radiem i Telewizją Polską w Tarnowie
Re: Koncert Lata z Radiem i Telewizją Polską w Tarnowie
Wierzę, że w tym roku zostaną wyciągnięte wnioski z poprzedniej edycji, która - nie da się ukryć - pokazała, że jest pole do poprawy w dziedzinie organizacji.
Mam na myśli chociażby ciasne wejście (i wyǰście) na teren imprezy ze stopniem - od strony Sitki oraz zamknięcie Al. MBF dopiero w trybie "awaryjnym", gdy zaczęli się w jej obrębie gromadzić ludzie.
Z resztą, wystarczy się cofnąć w tym wątku
Mam na myśli chociażby ciasne wejście (i wyǰście) na teren imprezy ze stopniem - od strony Sitki oraz zamknięcie Al. MBF dopiero w trybie "awaryjnym", gdy zaczęli się w jej obrębie gromadzić ludzie.
Z resztą, wystarczy się cofnąć w tym wątku

Już nieco wiadomo, kto wystąpi. Jak dla mnie skład całkiem niezły. Prawdopodobnie, jak rok temu, pojawi się też ktoś lokalny.
- Załączniki
-
- 1753697191961.jpg (285.66 KiB) Przejrzano 967 razy
Tym razem będą musieli jeszcze dodatkowo zabezpieczyć plac budowy na terenie AT. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Zdecydowanie na czas koncertu +/- godzinę powinni zamknąć MBF od Mickiewicza do Słonecznej i otworzyć szeroko bramy wokół AT.
Zdecydowanie na czas koncertu +/- godzinę powinni zamknąć MBF od Mickiewicza do Słonecznej i otworzyć szeroko bramy wokół AT.
Chyba nauka nie poszła w las 

- Załączniki
-
- 536611697_1251787043642552_94716965998329238_n.jpg (403.94 KiB) Przejrzano 264 razy
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
No i pieknie to było zabezpieczone.
A ludzi było chyba więcej niż poprzednim razem.
Na Kapłanówce rejestracje były od Przemyśla po Kraków i dalej.
A ludzi było chyba więcej niż poprzednim razem.
Na Kapłanówce rejestracje były od Przemyśla po Kraków i dalej.
-
- Rhetor
Ja nie musiałem wychodzić z domu, żeby słuchać koncertu, przy zamkniętych oknach niosło się aż do Skrzyszowa i nawet dało się rozróżnić utwory.