PiS jak zwykle moralnym zwycięzcą po raz szósty z rzędu

Co do mandatów w Tarnowie :
Do Senatu wejdzie na pewno Ciepiela w sumie najlepszy wybór sam na niego zagłosowałem .
Do Sejmu 4 mandaty Pis 3 PO 1 PSL 1 RPP

Znowu wejdzie marianowska , rojek

W Tarnowie RP nie osi agnie mandatu. 1 dla PSL reszta PiS i PO. Cieszy, że mądrzejsi coraz mądrzej głosują i PiS ze swoim zaklinaniem rzeczywistości nie zajedzie daleko. SLD zgodnie z przewidywaniami-czyli wpie*doldafi33 pisze:Koalicja PO-PSL jest chyba najbardziej prawdopodobna .
PiS jak zwykle moralnym zwycięzcą po raz szósty z rzędu![]()
Co do mandatów w Tarnowie :
Do Senatu wejdzie na pewno Ciepiela w sumie najlepszy wybór sam na niego zagłosowałem .
Do Sejmu 4 mandaty Pis 3 PO 1 PSL 1 RPP.
Znowu wejdzie marianowska , rojekniestety na wsi na zmiany jeszcze musimy poczekać .
dafi33 pisze: Znowu wejdzie marianowska , rojekniestety na wsi na zmiany jeszcze musimy poczekać .
To, że na niego głosowałeś, to jeszcze mało. Chyba jeden mandat jest do zdobycia w naszym okręgu i jeżeli tak, to z pewnością dostanie go Wiatr. Gdzieś widziałem, że jego przewaga nad Ciepielą jest ogromna.dafi33 pisze: Do Senatu wejdzie na pewno Ciepiela w sumie najlepszy wybór sam na niego zagłosowałem .
Okręgi jednomandatowe zatem jeden mandat na pewno. Tarnów był skazany na PiSdzielca z urzędu bo okręg to jednak nie samo miasto, ale wszystkie wiochy po Wieliczkę...gushman pisze:To, że na niego głosowałeś, to jeszcze mało. Chyba jeden mandat jest do zdobycia w naszym okręgu i jeżeli tak, to z pewnością dostanie go Wiatr. Gdzieś widziałem, że jego przewaga nad Ciepielą jest ogromna.dafi33 pisze: Do Senatu wejdzie na pewno Ciepiela w sumie najlepszy wybór sam na niego zagłosowałem .
PS O, tutaj masz: http://www.tarnowianin.com/2113_640__ko ... losow.html
Cubaza pisze:Dane z dwóch okręgów na teraźniejszą chwilę bo nie chciało mi się więcej chodzić
Ja nie wiem na co Ty patrzysz ale jest tam wyraźnie napisane:Mr Greenback pisze: A propos Palikota. Ja nie wiem ja ty patrzysz defekatorze na grafiki, ale wyraźnie widać ze na wsi Palikot nie istniał, a poparly go miasta od 50tysięcy wzwyż.
W mieście Tarnowie:Weredyk pisze:W okręgu tarnowskim PiS wygrywa z PO
Na Prawo i Sprawiedliwość swój głos oddało prawie 113 tysięcy wyborców. Na Platformę niecałe 77 tysięcy głosujących.