Centrum Handlowe Gemini Park
Ale wy romantyczni jesteście 
Mnie ostatnio wkurzyły zmiany wejścia do Tesco, a ściślej umiejscowienie szafek depozytowych. Kupiłem w Castoramie lakier i pędzle i chciałem w Tesco zrobić drobne zakupy. Produkty z Casto miałem luzem więc mnie ochroniarz nie wpuści do Tesco, chcę zostawić zatem wszystko w szafce, ale takowe są po drogiej stronie (obok MM), w miejscu gdzie kiedyś było wejście - efekt, zakupy zrobiłem w sklepie na osiedlu. Czy ktoś w Tesco na głowę upadł z takim rozmieszczeniem? Czy po prostu nie pomyśleli o bezsensowności takiego rozwiązania...

Mnie ostatnio wkurzyły zmiany wejścia do Tesco, a ściślej umiejscowienie szafek depozytowych. Kupiłem w Castoramie lakier i pędzle i chciałem w Tesco zrobić drobne zakupy. Produkty z Casto miałem luzem więc mnie ochroniarz nie wpuści do Tesco, chcę zostawić zatem wszystko w szafce, ale takowe są po drogiej stronie (obok MM), w miejscu gdzie kiedyś było wejście - efekt, zakupy zrobiłem w sklepie na osiedlu. Czy ktoś w Tesco na głowę upadł z takim rozmieszczeniem? Czy po prostu nie pomyśleli o bezsensowności takiego rozwiązania...
-
- Rhetor
Baxon, rozmieszczenie wejścia jest poprawne, zauważ, że regały, gdzie ludzie najczęściej kupują są po drugiej stronie sklepu, więc ludzie muszą przejść przez całą halę, a jeśli już idą to jest duże prawdopodobieństwo, że coś jeszcze kupią.
Wrażenia z nocy paryskiej?
Nie wiem co za ... ustawiał głośność ale należy mu się porządny oklep maski. W pewnym momencie na hali, właśnie w Tesco, nie słyszałem sam siebie a co dopiero małżonki stojącej obok.
Wrażenia z nocy paryskiej?
Nie wiem co za ... ustawiał głośność ale należy mu się porządny oklep maski. W pewnym momencie na hali, właśnie w Tesco, nie słyszałem sam siebie a co dopiero małżonki stojącej obok.
-
- Rhetor
LordRuthwen pisze:Baxon, rozmieszczenie wejścia jest poprawne, zauważ, że regały, gdzie ludzie najczęściej kupują są po drugiej stronie sklepu, więc ludzie muszą przejść przez całą halę, a jeśli już idą to jest duże prawdopodobieństwo, że coś jeszcze kupią.
Ależ Lordzie ja to wiem, taka zasada panuje w większości sklepów - pieczywo najdalej od wejścia. Nogi mam póki co zdrowe, więc przebiec przez Tesco po bagietki to żaden wyczyn. Ale mi chodziło o te nieszczęsne szafki depozytowe, zostawili je tam gdzie wcześniej było drugie wejście. Więc chcąc zostawić coś w szafce przed wejściem na halę musisz wykonać bezsensowny przemarsz wzdłuż kas i z powrotem.
-
- Rhetor