No... i się zat...dotarłmałopolska2 pisze:docieraniem się mechanizmu przez pierwsze miesiące...

A ja mam wrażenie, że niektórzy to się na mnie już poobrażali, że mówię o nich głośno, również na sesjach Rady Miejskiej.pb pisze:Twardziel z ciebie. Długo wytrzymałeś.defekator pisze:Zaczyna mnie na prawdę frustrować ta wszechobecna fuszerka w działaniach miasta.
Oj bo to jest jak z deszczem. Jak deszcz pada to mokniesz. Jak rozmaite urzędy zajmują się tysiącem najróżniejszych spraw, którymi w ogóle nie powinny się zajmować to te kilka ważnych, które winny leżeć w ich zakresie też siłą rzeczy spieprzą. Zarówno moknięcie, jak i kontakt z urzędami oraz efektami ich pracy do przyjemnych nie zaliczam. Ale mnie nie frustrują bo niestety świat jest tak urządzony, że w takich warunkach nie da się nie moknąć na deszczu tak jak i nie da się mieć efektywnej i przyjaznej dla ludzi biurokracji. Tylko, że jak deszcz od czasu do czasu znoszę to w momencie w którym zaczyna lać bez przerwy przez enty miesiąc z rzędu to i mi puszczają nerwy.pb pisze:Twardziel z ciebie. Długo wytrzymałeś.defekator pisze:Zaczyna mnie na prawdę frustrować ta wszechobecna fuszerka w działaniach miasta.
Widzisz, ja tez się na UMT za ten parking obrazilem. Nie tylko na TZDM, bo sam TZDM zrobiłby "normalnie" ale wydział architektury nie potrafił znaleźć "życiowego" wyjścia... Zgłosiłem wniosek na 2012 rok aby przebudować ten parking, ale przepadł na Komisji Ekonomicznej, zobaczymy jak wszyscy radni zagłosują na sesji budżetowej.Dominik_PCH pisze:XXV-lecia PRL obraża się za parking.
A nie mówiłem?? Wtedy wylewaliście na mnie pomyje a dzisiaj??dafi33 pisze:Oczywiście na stronie UM Tarnów ''grobowa cisza'' na ten temat, jak i zepsutej fontannie , fuszerkach drogowych , ciągnących się remontach w nieskończoność itp.... zapomniałem tam się pisze tylko i wyłącznie o ''sukcesach'' władzy a nie realiach .
Jeżeli pada przez tyle czasu, to na pewno będzie potop.defekator pisze:Tylko, że jak deszcz od czasu do czasu znoszę to w momencie w którym zaczyna lać bez przerwy przez enty miesiąc z rzędu to i mi puszczają nerwy.
Dominik_PCH pisze:A przypadkiem tam na rogu nie ma kamery monitoringu miejskiego ?
Na rogu bloku Bitwy o Monte Cassino 1 też wisi kamera i tuż pod jej lub strażników "czujnym" okiem na chodniku do przystanku autobusowego notorycznie parkuje mercedes KT69072 mimo że na parkingu obok są wolne miejsca, notorycznie rozjeżdżany jest tam trawnik przez parkujące samochody. Wniosek albo kamera nie działa (naprawić), albo strażnik który w nią patrzy nie widzi (wysłać do okulisty), albo ma to w [...] (zwolnić dyscyplinarnie).Cubaza pisze:Dominik_PCH, jest. U mnie na kamienicy też jest kamera i widzi samochód, który parkuje za zakazem ruchu. Jednak tam też nikt nie przyjechał z własnej woli