Inwestycje w miescie
Re: Inwestycje w miescie
Co takiego buduje sie na rogu Romanowiczna-Nowy Świat ?
-
- Prytan
coś ci się pomieszało tam nie ma czegoś takiego, nic tam nie budują
Przy Nowym Swiecie ma powstać Lidl
Re: Odp: Inwestycje w miescie
tylko to sie buduje po stronie Parku Strzeleckiego, tuz przy ogrodzeniu. Tablica informacyjna daleko wiec nie bylem w stanie odczytac co to.ClNEK pisze:Przy Nowym Swiecie ma powstać Lidl
Wysłane z Sony Xperia za pomocą Tapatalk 2
Wygląda to na dom jednorodzinny z usługami na parterze. Fundamenty nie są duże.
Wiadome by bylo gdyby tablica informacyjna nie byla polamana i wisiala na ogrodzeniu budynku a nie parku.
To do tej tablicy zaprosić PINB i kierownik budowy zapłaci mandacik.Klipa201 pisze:Wiadome by bylo gdyby tablica informacyjna nie byla polamana i wisiala na ogrodzeniu budynku a nie parku.
Nowe miniosiedle - http://www.tarnowskietbs.pl/inwestycje/ ... ja-prusa/1" onclick="window.open(this.href);return false;
I co ciekawe będą bardzo energooszczędne, gdyż w planach jest wentylacja mechaniczna dla calego bloku, stolarka okienna 3szybowa z rama 90mm.
-
- Rhetor
krzychu pisze:fajne male wiec niedrogie mieszkanka
TTBS pisze:Struktura mieszkań może ulec częściowo zmianie w przypadku zainteresowania potencjalnych klientów większym metrażem mieszkań.
Co do tych TBS-ów, to na razie jeszcze nic tam nie robią.Prace miały ruszyć w IV kwartale ubiegłego roku.Mamy II kwartał 2015.
Nie wiem gdzie ? nie ma tam miejsca .... mial powstac kolo ZA w Moscicach wyrznieto chwile temu drzewa i cisza..... salon Mercedesa 2 ?ClNEK pisze:Przy Nowym Swiecie ma powstać Lidl
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
Lidl ma być na terenie starej kręgielni na rogu Nowy Świat i Romanowicza. Co do Lidla w Mościcach to z tego co wiem inwestycja została zablokowana przez protesty mieszkańców. Rozchodzi się o drogę dojazdową dla tirów. Jak to się potoczy czas pokaże.
To ma być Lidl, czy komora celnawejss pisze:Co do Lidla w Mościcach to z tego co wiem inwestycja została zablokowana przez protesty mieszkańców. Rozchodzi się o drogę dojazdową dla tirów.
Rowerkiem po Tarnowie
Władza deprawuje, a władza absolutna deprawuje absolutnie. /George R.R. Martin
Władza deprawuje, a władza absolutna deprawuje absolutnie. /George R.R. Martin