Na szczęście nie wybieram się tę imprezę, i jest mi wszystko jedno kto tam zagra, zaśpiewa, zatańczy....
I dobrze, gdyby grała tylko Kayah to nie byłoby po co iść, a tak to przynajmniej na TotentanzCubaza pisze:Co nie zmienia faktu, że znów OniDorota1975 pisze:a może Totentanz zagra jako support?
Nie, nie dobrze, że oni są. Tylko oni są w Tarnowie? Popatrzyłem na ich trasę koncertową. Według niej byli w Tarnowie w lutym, w maju i teraz są w Sierpniu. Jak dla mnie to troszkę za dużo. Czy na świecie nie ma innych zespołów?I dobrze, gdyby grała tylko Kayah to nie byłoby po co iść, a tak to przynajmniej na Totentanz... Cuż jest to zespół z naszego miasta więc podeżewam że koncerty w Tarnowie prawdopodobnie robią za mniejsze pieniądze.
Może żaden inny tarnowski zespół nie przyciągnie więcej ludzi. Ale jest wiele zespołów z poza Tarnowa, które przyciągną większą publikę. Może i dobrze że mają plany inwestycji w lokalny rynek, choć z drugiej strony zespół na topie przyciągną by więcej ludzi. Co do samej popularności zespołu to wg. mnie jest ona dość wątpliwa.Mnie nie przychodzi do głowy żaden tarnowski zespół, który byłby popularniejszy i przyciągający większą publikę.