Co do ronda wątpię żeby skończyli je przed zimą .
he he dokładnie tak było - pamiętamhurricane pisze:Spokojnie, z tą A2 to tak łatwo jak Tusku z Grabarzem myślą to nie będzie.
jestem tego samego zdania ... na Euro pewnie nie będzie ;/
A pamiętacie wypowiedź Kazimierza Marcinkiewicza, że do Tarnowa będziemy mieć autostradę w 2008 roku.
Mi się wydaje, że tam krzyż stał od dobrych kilku lat. Może stary został uszkodzony podczas prac budowlanych i rodzina postawiła nowy ?gushman pisze:Ciekawostka, bez komentarza:
Miesiąc czy dwa temu ktoś postawił na budowie przy ul. Nowodąbrowskiej... krzyż. Mały, z jakiegoś twardego surowca, na pniu nisko ściętego dawno temu drzewa. Pamiątkę po kimś, kto tu zginął. Tuż przy drodze, niedaleko stacji benzynowej, dokładnie w tym miejscu, w którym poruszający się od Lisiej Góry będą w lewo zjeżdżać na nowy wiadukt nad autostradą.
Głowy sobie nie dam uciąć, że tak nie było. Być może stał tam taki lichy, metalowy krzyżyk. Teraz już tego nie odtworzę.defekator pisze:Mi się wydaje, że tam krzyż stał od dobrych kilku lat. Może stary został uszkodzony podczas prac budowlanych i rodzina postawiła nowy ?gushman pisze:Ciekawostka, bez komentarza:
Miesiąc czy dwa temu ktoś postawił na budowie przy ul. Nowodąbrowskiej... krzyż. Mały, z jakiegoś twardego surowca, na pniu nisko ściętego dawno temu drzewa. Pamiątkę po kimś, kto tu zginął. Tuż przy drodze, niedaleko stacji benzynowej, dokładnie w tym miejscu, w którym poruszający się od Lisiej Góry będą w lewo zjeżdżać na nowy wiadukt nad autostradą.