Galeria Tarnovia
- 

Dorota1975
 - Rhetor

- 

Dorota1975
 - Rhetor

Odnośnie empiku w Zenicie to zgadzam sie ze porażka. Bardzo czesto w dniu premiery nie było ani gier ani książek. Notabene rozwaliło mnie jak nie bylo na premierze jednej z najbardziej znanych gier. Dopiero po pytaniach okazalo się ze gra jest ale jeszcze nie wystawiona i jesli przyjde za godzine to bedzie na półce (była godzina 14).
Ale od tej pory jakos rzadko zagladam do Empiku wiec nie jest mi zbytnio potrzebny w Galerii.

Ale od tej pory jakos rzadko zagladam do Empiku wiec nie jest mi zbytnio potrzebny w Galerii.
- 

LordRuthwen
 - Rhetor

Ja nie musze mieć Empiku, wystarczy dobra ksiegarnia sklep z gratami do kompa sklep z grami sklep z muzyka i bedzie git :-P .
Co do zaścianka, wszyscy tak jakoś o tym mówią, jednak chyba nie jest tak źle (mam nadzieje), byc może w kiosku w łodzi tez nie wszystko jest. Nie ma czytelników, nie ma gazety. Byłem niedawno w Tbg i za cholerę nie mogłem dostać mojej gazety, u nas jest chyba w każdym kiosku.

Co do zaścianka, wszyscy tak jakoś o tym mówią, jednak chyba nie jest tak źle (mam nadzieje), byc może w kiosku w łodzi tez nie wszystko jest. Nie ma czytelników, nie ma gazety. Byłem niedawno w Tbg i za cholerę nie mogłem dostać mojej gazety, u nas jest chyba w każdym kiosku.
					Ostatnio zmieniony 29-10-2009, 09:29 przez trix, łącznie zmieniany 1 raz.

- 

LordRuthwen
 - Rhetor