Inwestycje w miescie
-
- Prytan
Re: Inwestycje w miescie
We wszystkim się zgadzam, z wyłączeniem najtańszych i brzydkich wiat przystankowych. Nie wiem czy zauważyliście, ale wiaty w ostatnim czasie są sukcesywnie wymieniane na estetyczne, szare i przeszklone (a nie z pleksi) wiaty z podłączeniem do sieci energetycznej, dzięki czemu będą też oświetlone. To jefnak zasadnicza zmiana na plus.
-
- Rhetor
Wrócę do sprawy kurnika.
Wypowiedź Romana z początku września 2016
http://rdn.pl/wp-content/uploads/2016/0 ... zydent.mp3" onclick="window.open(this.href);return false;
Kurnik w tarnowskim Krzyżu formalnie nie istnieje, ale hodowla działa
Poniedziałek, 7 listopada 2016
http://www.radiokrakow.pl/wiadomosci/ta ... la-dziala/" onclick="window.open(this.href);return false;
PS
Czy ktoś może Ci ściągnąć blokady? Potrzebuje wysłać PW, a nie chcę mi się zakładać fakowych kont.
Wypowiedź Romana z początku września 2016
http://rdn.pl/wp-content/uploads/2016/0 ... zydent.mp3" onclick="window.open(this.href);return false;
Kurnik w tarnowskim Krzyżu formalnie nie istnieje, ale hodowla działa
Poniedziałek, 7 listopada 2016
http://www.radiokrakow.pl/wiadomosci/ta ... la-dziala/" onclick="window.open(this.href);return false;
PS
Czy ktoś może Ci ściągnąć blokady? Potrzebuje wysłać PW, a nie chcę mi się zakładać fakowych kont.
Póki co żyjemy jeszcze w państwie prawa. Swoje prawa ma każda ze stron toczącego się postępowania i z nich korzysta.
PS
Skąd to Twoje zatroskanie o kurnik? A może chodziło tylko o to?
PS
Skąd to Twoje zatroskanie o kurnik? A może chodziło tylko o to?
Dominik_PCH pisze:Wypowiedź Romana
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
-
- Rhetor
Nie interesują mnie Twoje domysły i spekulacje.
Otwarcie Decathlonu 2 grudnia, towar już na półkach, ale powierzchnia handlowa delikatnie mówiąc nie powala... W drugiej części dawnego Nomi coś grzebią ale chyba nic konkretnego.
Decathlon lite
PizzaHut express, Sphinx też taki wykastrowany - dla małego miasteczka, małe firemki.

-
- Rhetor
Dobre i to, w końcu jakiś sklep gdzie można kupić "adidasy" w normalnej cenie. Ja tam Decathlon lubię, bo mają dość dobre i zdecydowanie tańsze rzeczy niż w Martesie.
[quote="Exyou"]Na Solidarności obok szkoły powstaną apartamentowce, 22 mieszkania bodajże,ma ktoś jakieś wizualizacje? Czy wiadomo co będzie w budynku na wprost galerii Tarnovia który właśnie powstaje?
Polecam Futurę i Factory w Modlniczce koło Krakowa. Poznałem z autopsji.LordRuthwen pisze:Dobre i to, w końcu jakiś sklep gdzie można kupić "adidasy" w normalnej cenie. Ja tam Decathlon lubię, bo mają dość dobre i zdecydowanie tańsze rzeczy niż w Martesie.

W Factory były dobre ceny zaraz po otwarciu, od roku ceny już nie są takie atrakcyjne.
Czy ja wiem. Może miałem szczęście, ale byłem ze dwa miesiące temu w outlecie Adidasa i zrobiłem bardzo udane zakupy - m.in. właśnie buty.Frytek pisze:W Factory były dobre ceny zaraz po otwarciu, od roku ceny już nie są takie atrakcyjne.
-
- Rhetor
O Factory słyszałem już, będę się musiał kiedyś przejechać.
-
- Rhetor
Zajrzyj do pepegi na Krakowskiej. Wybór jest jaki jest, ale jak się już coś znajdzie to ceny mają niesamowite.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
W większości promocje wyglądają tak, że masz kurtkę przecenioną z 1299 na 499. Nie spodziewaj się więc szałowych zakupów.LordRuthwen pisze:O Factory słyszałem już, będę się musiał kiedyś przejechać.
-
- Rhetor
Ja akurat szukam sklepu z dżinsami w normalnym, prostym kroju (takim, żeby mi łydka przez udo przeszła
) i w normalnej cenie, ja na prawdę nie muszę płacić dodatkowo 300 czy 400 zł za to, że tam będzie napisane jakieś słowo określające konkretną fabrykę...