Kilka fotek z soboty:
https://plus.google.com/+TarnowskaAgora ... VYVs38nX6k" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak widać, niektórym nie przeszkadza i już parkują

Może to LEROYfarciarzgilmore pisze:Kto wie co zaczyna wyrabiać się na terenie po drugiej stronie ulicy na przeciwko straży pożarnej na Błoniach? Dosyć spory kawałek terenów zielonych został wykarczowany i "wypalony". Tak jak by ktoś przygotowywał teren do robót.
W którym to dokładnie miejscu ma byćGoscinny pisze:A u nas kurnik chcą uruchomićw Krzyżu
A tak BTW. bo to podobne branże - a uciekła mi ta wiadomość - SaarGrumi się wycofał, to była wydmuszka jednak? Z góry przepraszam bo napewno gdzieś odpowiedź jest.Exyou pisze:http://rdn.pl/?p=78973
Można?!
Dębica: Region ma inwestora
Potwierdzają się informacje z czerwca, że Hatchinson Poland chce inwestować w poddębickiej Zawadzie. W przetargu kupił już od Agencji Nieruchomości Rolnych blisko 4 ha działkę. Do końca roku przedsiębiorstwo chce załatwić wszystkie sprawy formalne i rozpocząć budowę.
– Ruszyła także rekrutacja pierwszej setki pracowników z wykształceniem technicznym – informuje Mateusz Pasek, wicestarosta dębicki.
– Ich rekrutacja będzie prowadzona wspólnie z Powiatowym Urzędem Pracy oraz z Centrum Obsługi Przedsiębiorcy w Starostwie Powiatowym w Dębicy. Zainteresowane osoby, zwłaszcza absolwenci Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Dębicy, mogą przesyłać swoje CV na adres mailowy Centrum: cop@powiatdebicki.pl – dodaje Mateusz Pasek.
Chyba mam kłopot ze wzrokiem, bo nie zauważyłem tam żadnego karczowania, krzaki jak rosły tak rosną. Nie wiem, ale może masz na myśli tą ociupinkę wyciętą jak pod kiosk ruchu tj. strona południowa straży ?farciarzgilmore pisze:Kto wie co zaczyna wyrabiać się na terenie po drugiej stronie ulicy na przeciwko straży pożarnej na Błoniach? Dosyć spory kawałek terenów zielonych został wykarczowany i "wypalony". Tak jak by ktoś przygotowywał teren do robót.
Też wczoraj przejeżdżałem i nie widziałem tam nic.mefisto101 pisze:Chyba mam kłopot ze wzrokiem, bo nie zauważyłem tam żadnego karczowania, krzaki jak rosły tak rosną. Nie wiem, ale może masz na myśli tą ociupinkę wyciętą jak pod kiosk ruchu tj. strona południowa straży ?farciarzgilmore pisze:Kto wie co zaczyna wyrabiać się na terenie po drugiej stronie ulicy na przeciwko straży pożarnej na Błoniach? Dosyć spory kawałek terenów zielonych został wykarczowany i "wypalony". Tak jak by ktoś przygotowywał teren do robót.