Remont fontanny na Placu Popiełuszki
Inter Maks informuje...
Więc otwarcie dopiero na wiosnę.
Więc otwarcie dopiero na wiosnę.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
Już po wyborach więc chłopaki moga zluzowac. Jeszcze dzisiaj coś tam ktoś przycinał. Ciekawe jak to bedzie wyglądać końcowo. Póki co jaki pisałem szału niema, a jest to wręcz brzydkie.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Czy brzydkie to już rzecz gustu. Przyglądałem się temu ustrojstwu i gdy będzie w pełni oświetlone, dołoży się strugi wody to może to wyglądać zupełnie fajnie.trix pisze:Póki co jaki pisałem szału niema, a jest to wręcz brzydkie.
BIGer
— Albert Einstein
— Albert Einstein
Goscinny, uważniej czytaj. Kilka postów powyżej podałem link do artykułu w Inter Maks.
Przeczytaj tytuł tego artykułu. I to jest najlepsze w tym wszystkim
Przeczytaj tytuł tego artykułu. I to jest najlepsze w tym wszystkim

BIGer
— Albert Einstein
— Albert Einstein
BIGer, Jeśli będzie tryskać, to nie ma wyjścia ale będzie to robić na bazalt, a co za tym idzie całość będzie w wodzie, co mnie się osobiście podoba.
Jednak czytając inne opisy wynikało z tego, że dno będzie jednak suche, ale w takim wypadku ta woda tryskać nie ma gdzie, chyba, że wewnątrz tego "słońca".
Słucham tego Kaczanowskiego i z jego wypowiedzi wynika, że jednak będzie to sucha fontanna
Jednak czytając inne opisy wynikało z tego, że dno będzie jednak suche, ale w takim wypadku ta woda tryskać nie ma gdzie, chyba, że wewnątrz tego "słońca".
Słucham tego Kaczanowskiego i z jego wypowiedzi wynika, że jednak będzie to sucha fontanna

Sam pomysł fontanny bardzo mi się podoba, a czy uzyskany efekt mnie nie zawiedzie na to trzeba poczekać do uruchomienia. Kostka bazaltowa raczej nie będzie sucha zwłaszcza w centrum fontanny ale nie będzie tam też warstwy wody - to co wyleci z fontanny od razu będzie spływać / wsiąkać.
Inną sprawą jest umieszczanie fontanny "im. Ks. M. Heller'a" na skwerze Ks. J. Popiełuszki. Trzeba by pomyśleć o zmianie nazwy skweru
Inną sprawą jest umieszczanie fontanny "im. Ks. M. Heller'a" na skwerze Ks. J. Popiełuszki. Trzeba by pomyśleć o zmianie nazwy skweru

BIGer
— Albert Einstein
— Albert Einstein