załóżcie se temat " obrabianie sobie dupy i tam się zabawiajcie "
ponawiam moje pytanie. czy ktoś jest w stanie powiedzieć kiedy będzie otwarty tarnowski odcinek autostrady ?
tylko bez pitolenia datę chce znać jakąś oficjalna a nie zmyślona

Kiedyś było mówione, że autostrada będzie otwarta na 1 listopada. Potem nagle zmieniła się data na do końca roku. Wydaje mi się, że część tarnowska nie będzie otwarta bez pozostałych części. Lepiej jest w telewizji odbębnić, że otworzono 80 km autostrady niż 12 kmPhoenix pisze: ponawiam moje pytanie. czy ktoś jest w stanie powiedzieć kiedy będzie otwarty tarnowski odcinek autostrady ?
Czyli nie tylko mi przeszkadza, że on krzyczy we wszystkich swoich postach pisząc wielkimi literami połowę wyrazów...Roberto pisze:dzięki której zaprzestaniesz permanentnego DARCIA MORDY.
Kolego dla mnie to takie coś co tak wszyscy się podniecają że korek to jest "na bieżąco" ponieważ korek uważam jak w ciągu 4:30 można przejechać odcinek 50 km. Reszta to wszytko idzie pięknie. Ale to wszystko trzeba przeżyć na własnej skórze. Korki to też były jak mi brakowało tarczki żeby zrobić Kraków - Tarnów. No niestety taka prawda. Pożyjemy zobaczymy.angelo pisze:Ravir, ja często nie jeżdżę, ale 2 razy zdarzyło mi się stać od świateł w Targowisku. Jak dla oziego to jest "na bieżąco", to nie mam pytań. Do Szarowa trzeba też doliczyć wszystko co będzie leciało na Kielce plus ruch lokalny, który w Szarowie nie występuje. Mogę się założyć, że będą momenty, gdzie korek będzie sięgał św. Łukasza. I co, karetki mają obwodnicą do miasta jechać?
..bo tam to już nie jet PolskaGoscinny pisze:Jeszcze a propos tego ronda przy wiadukcie i samego wiaduktu. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego tam nie ma działającego oświetlenia? Do ronda - jest, za rondem ciemnica.
A może to zabieg sekcji PR Urzędu Miasta - przy współpracy z GDDKiA?;)mefisto101 pisze: Tarnów wkrótce stanie się miastem sławnym - sławnym z z korków i nieudacznictwa GDDKiA