Ja nie wnikam w to czy moherowe berety bojkotują TVN. Nie mają ochoty oglądac, źle im sie to kojarzy - ich sprawa. Nie czepiam się również ludzi, którzy oglądają TVN, a nie TV Trwam. Każdy ma prawo do wybory tego z czego i jak korzysta.
Przykłady o pracodawcy, który będzie chciał wysłać jakiegoś Unistę z towarem do galerii jest nie trafiony. Do galerii jako osoba prywatna idzie się z własnej i nieprzymuszonej woli. Masz ochotę to idziesz, nie to nie i zakupy roibisz w innym miejscu. Z pracodawcą wyboru nie ma i to on Ci daje polecenie służbowe, a nie ty zawozisz tam, bo ich lubisz.
Co do sprawiania wam radości. Nie będe z wami dyskutował, ja wiem swoje. Wam sie jedynie może wydawać czy możecie przypuszczać. Jestem w tym od lat, znam specyfikę tego środowiska, wiem co piszę.
Jak możecie krytykować podejście jeżeli was ta sprawa nie dotyczy ? Wy postrzegacie świat w taki sposób, a ktoś w inny sposób. Komuś podoba się coś co wam nie musi.
Komuś coś się źle kojarzy, to ma prawo to coś omijać.
Pewnie są miejsca do których i wy nie wchodzicie, no ale zapomniałem, że zrozumiecie coś dopiero wtedy, gdy coś was bezpośrednio dotyczy.
Nie mówię również, że skala jest olbrzymia. Moim zdaniem jednak nazwa galerii powinna zostać dobrana nieco trafniej. Wspominałem juz o Galerii Krakowskiej, jakoś nikt do tego się nie ustosunkował. Śmiejcie się dalej
Lubię galerię, przecież w jednym miejscu można załatwić wiele spraw, to ułatwia zycie, ale do tej chodził również nie będę ponieważ jej nazwa źle mi się kojarzy. Mam prawo być tam, gdzie lubię czy tam, gdzie mi sie podoba. Czy to takie trudne, że gdy człowiek czegoś nie akceptuje, to się z tym nie utożsamia ? Zupełnie nie rozumiem dlaczego próbujecie narzucić komuś coś na co nie ma ochoty.JakubSłodki pisze:czy nie pójdziesz z takiego powodu, z jakiego nie chodzą Ci kibice o których napisałeś, czy może są jakieś inne powody? (nie lubisz galerii handlowych, zakupy robisz w Krakowie, nie masz czasu na chodzenie po galeriach, itp...). Wiem, że to Twoja prywatna sprawa, ale w związku z Twoimi wcześniejszymi wypowiedziami proszę Cię o odpowiedź.