No chyba że pozdejmowali ale ja takowe widziałemrzuf pisze:Dlaczego nikt nie pomyślał o umieszczeniu tabliczek "Wyjazd, Exit itp" w parkingu podziemnym... Nie wiadomo gdzie jechać. Nastawiali za to tabliczek "Gemini Park" zupełnie jakbym nie wiedział gdzie się znajduje.![]()
![]()
Ja też czegoś nie rozumiem. Nie rozumiem ludzi na ruchomym chodniku, stojących jak słupy, zero ruchu. Jak już zostaną wywleczeni taśmociągiem na górę, to łażą jakby w galerii sztuki byliHusiek pisze:Ja nie rozumie podniety KFC i tych mega kolejek do tego ludzie jak swinie
No też mnie to rozwaliło. Jak byłem to ten chodnik nawet stanął na chwilę. Ludzie ani nie drgnęli. Tylko stali i blokowali drogę do czasu aż nie ruszył. A trwało to około minuty.Wygląda na to, że jadąc tym chodnikiem czerpią jakąś perwersyjną przyjemność.Boruta pisze:Ja też czegoś nie rozumiem. Nie rozumiem ludzi na ruchomym chodniku, stojących jak słupy, zero ruchu. Jak już zostaną wywleczeni taśmociągiem na górę, to łażą jakby w galerii sztuki byliHusiek pisze:Ja nie rozumie podniety KFC i tych mega kolejek do tego ludzie jak swinie![]()
Ja wczoraj pierwszy raz zjadłem w KFC (jakoś nigdy mnie nie ciągnęło do tego typu knajp) i chyba to był ostatni raz. Nie pamiętam nazwy tego co jadłem ale kosztowało 8,5 PLN, małe to było i składało się z bułki, mięsa z kurczaka i pół plasterka sałatki. Chicken we Frazesie 100 razy lepszyHusiek pisze:Ja nie rozumie podniety KFC i tych mega kolejek do tego ludzie jak swinie