Małe schody - Remont
Re: Małe schody - Remont
Dzisiaj już to miejsce okupują cyganie. Drą się niemiłosiernie i mają darmowy aquapark.
Znajoma widziała jak jakiś cygan kąpał się tam - pełna profeska, nawet szampon miał ze sobą.
Polecam wszystkim to miejsce.
Polecam wszystkim to miejsce.
Przejeżdżałem tak godzinę temu (22.08.2020, 21:00). Matko jedyna ile tam było ludzi. Tak jakby to nagle stało się jedynym miejscem w Tarnowie gdzie można pójść z dziećmi. Chociaż przy takiej temperaturze o 21 to mnie to nie powinno dziwić.
Kurczaki już nie mogę Oczywiście chodziło o 08 czyli sierpień Dzięki za czujność.
Nie wiem czy zauważyliście na górze tego skwerku tam gdzie płynie woda, że w jednym miejscu przecieka, może prośba do Kuby Kwaśnego żeby jakoś zainterweniował...
- Załączniki
-
- IMG_20200906_181509.jpg (1006.92 KiB) Przejrzano 14890 razy
Maciek
Zawsze można wziąć i wysłać maila do urzędu. Nie trzeba prosić Kuby Kwaśnego żeby zrobił o za nas. Nie trzeba się bawić w głuchy telefon.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Ale mi to nie przeszkadza mogę się tym zająć
Pozdrawiam
JK
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Albo interwencja przyniosła magicznie natychmiastowy skutek, albo wcale nie była potrzebna bo nic nie przecieka tylko to była deszczówka bo w niedziele padało. Wczoraj było już sucho. Problem może być w tym że jest tam płasko i każda woda (wylewana z fontanny czy z opadów) może tam przez "chwilę" stać.
Zdaje mi się że tam na łączenia płyt woda ciekła i jak widać na zdjęciach na pionowych płytach są zacieki, ale to musiałby ktoś dokładnie się temu przypatrzyć, ja byłem tylko chwilę i się dokładnie temu nie przypatrywałem.Aghar pisze: ↑09-09-2020, 06:45Albo interwencja przyniosła magicznie natychmiastowy skutek, albo wcale nie była potrzebna bo nic nie przecieka tylko to była deszczówka bo w niedziele padało. Wczoraj było już sucho. Problem może być w tym że jest tam płasko i każda woda (wylewana z fontanny czy z opadów) może tam przez "chwilę" stać.
Maciek
-
Autor tematu - Archont
U szczytu Małych Schodów jest okratowane okno. Krata jest na zawiasach? i ma kolucha do zamykania na kłódkę. Kłódki jednak brak. Krata jest otwarta (była kiedy przechodziłam kilka dni temu). Nie wiem czemu ma służyć ta ruchomość kraty, ale jak nie będzie zamknięta na stałe, to jakiemuś świrowi może zachcieć się skoczyć z takiego "okna" w kierunku południowym, a do ziemi jest sporo metrów. Jakoś do tej pory nikt nie pomyślał o bezpieczeństwie. Szkoda.
A metr dalej jest murek - na tyle niski, że jak jakiemuś świrowi może zachcieć się skoczyć z takiego murku w kierunku południowym, a do ziemi jest sporo metrów - to skoczy.
Dlaczego na dole nie ma materacy? Jakoś do tej pory nikt nie pomyślał o bezpieczeństwie. Szkoda.
Dlaczego na dole nie ma materacy? Jakoś do tej pory nikt nie pomyślał o bezpieczeństwie. Szkoda.
Kiedyś słyszałem powiedzenie "Jak ktoś będzie chciał się utopić to zrobi to nawet w szklance wody". Reasumując. Jak ktoś będzie chciał to zrobić to zrobi to niezależnie czy ta krata byłaby pod napięciem, czy jej zawiasów broniłby snajper na strzelnicy.
-
Autor tematu - Archont
Jeżeli dorosły skoczy i np. połamie nogi, to jego sprawa, ale ja myślę o dzieciakach, które często bezmyślnie się popisują i ich bezpieczeństwo mam na myśli.
Ze schodów obok też mogą spaść. Nie ma sensu wymyślać problemów tam, gdzie ich nie ma.