Z tego co wiem Rynek 11 ma problemy z własnością. Jest tam chyba kilku właścicieli i trwa przepychanka. Rynek 18 natomiast należy do starszego pana z Włoch. Nie wiem dlaczego stoi to puste ale wiem, że w środku jest zrobione na wysoki połysk.Cubaza pisze:Rynek 11. Prywatny właściciel, który nic nie robi. Po prostu bierze i ma w dupie co się dzieje z tą kamienicą. Miasto chciało zrobić remont, a on się nie zgodził. I tym sposobem mamy taką straszącą kamienicę.
Rynek 18 to jest ta kamienica, w której swego czasu było Muzeum Żydów, czy jakaś tam wystawa. W sumie to nie wiem dlaczego ta kamienica stoi cały czas pusta.
KPC: Kupiec SA nabywa biurowiec w Tarnowie
Poniedziałek, 17 października (11:23)
Kupiec SA, spółka notowana na rynku NewConnect, działająca w branży transportu i spedycji, sfinalizowała transakcję zakupu biurowca zlokalizowanego w Tarnowie za kwotę 5,38 mln zł. Powierzchnie biurowe w nabytej nieruchomości będą oferowane do wynajęcia na wolnym rynku oraz wykorzystywane na własne potrzeby emitenta.
dropszot pisze:http://biznes.interia.pl/gieldy/news/ku ... 06281,7581
KPC: Kupiec SA nabywa biurowiec w Tarnowie
Poniedziałek, 17 października (11:23)
Kupiec SA, spółka notowana na rynku NewConnect, działająca w branży transportu i spedycji, sfinalizowała transakcję zakupu biurowca zlokalizowanego w Tarnowie za kwotę 5,38 mln zł. Powierzchnie biurowe w nabytej nieruchomości będą oferowane do wynajęcia na wolnym rynku oraz wykorzystywane na własne potrzeby emitenta.
Możesz jaśniej, bo ja nie dostałem żadnego wypowiedzenia umowy?taksoofka pisze:
aaaa to dla tego klienci PKO podostawali wypowiedzenia umow!
suraiw pisze:Możesz jaśniej, bo ja nie dostałem żadnego wypowiedzenia umowy?taksoofka pisze:
aaaa to dla tego klienci PKO podostawali wypowiedzenia umow!