Pozdrawiam

lll pisze:Jak się jest po marketingu to się pracuje w markecie.
A jaka Twoim zdaniem jest normalna pensja dla młodego człowieka w administracji? 1500 brutto? 2500 brutto? 3500 brutto?piotrek17-1992 pisze:jak nie marudzić ? To nie jest problem Tarnowa tylko ogólnokrajowy . Z młodymi jak sie rozmawia to większość chce wyjechać bo tutaj nie ma pracy z normalną pensją . W Tarnowie prace znalezc z dobrym zarobkiem ro graniczy z cudem. Nie zapominajmy o wsiach które są obok Tarnowa , stamtąd wiekszość pracowników pochodzi którzy pacują w mieście . Zamiast młodych ludzi w administracji to stare dziady . Do tego korupcja , biurokracja . W szpitalach to samo albo znajomości albo łapówy
pozdrawiam
Nie ma na co narzekać. To są przecież doskonale wykształceni w PRL ludzie. Tacy sami fachowcy nami rządzą.piotrek17-1992 pisze:Chodzi mi o to że dzadki rządzą nami z wiedzą z lat 70tych , 80 tych . Zero jakiś nowych rozwiązań . I wiekszość ludzi narzeka na to.
kato pisze:Nie ma na co narzekać. To są przecież doskonale wykształceni w PRL ludzie. Tacy sami fachowcy nami rządzą.piotrek17-1992 pisze:Chodzi mi o to że dzadki rządzą nami z wiedzą z lat 70tych , 80 tych . Zero jakiś nowych rozwiązań . I wiekszość ludzi narzeka na to.
To dzisiejszy system edukacji jest do bani!
Jakiś czas temu na BIP-ie pojawiła się informacja o pozwoleniu na budowę wydanym dla Orlenu właśnie dla tego terenu. Należy więc przypuszczać, że zrównają z ziemią to dziadostwo, które tam stoi i wybudują stację z prawdziwego zdarzenia.Maciek pisze:Widziałem, że zlikwidowali stację Orlen przy ul. Krakowskiej (okolice zjazdu z obwodnicy) i trwają tam teraz jakieś prace. Orientuje się ktoś czy będzie tam inna stacja, czy może postawią w tamtym miejscu jakiś supermarket? (podejrzewam, że Biedronka raczej nie bo jest kilometr dalej przy skrzyżowaniu Krakowska-Czerwona)