Co do zmiany klubu to jest jak z pracą. Jak masz Kwas w robocie a masz możliwość zmienić otoczenie i się jakoś rozwinąć to pewnie byś to zrobił. Ja tek swego czasu zrobiłem, nie żałuję, Jasiek chyba też nie

pozdrawiam
Chyba ze o sobie mowisz kolego.Mulator pisze:Za przeproszeniem... sracie Panowie. Jakby Jasiek wrócił do Tarnowa nabił kilka punkcików znów byście go pokochali.
Co do zmiany klubu to jest jak z pracą. Jak masz Kwas w robocie a masz możliwość zmienić otoczenie i się jakoś rozwinąć to pewnie byś to zrobił. Ja tek swego czasu zrobiłem, nie żałuję, Jasiek chyba też nie
pozdrawiam
Tak bo zarząd jest właśnie bleeee to on zrobił Jasiowi krzywdę, to on nie dba o klub, to przez niego jedziemy w ekstralidze, to przez niego coś się robi na stadionie. Szkoda że nigdy Jasiek nie powiedział o co chodziło pozostawił właśnie dla takich jak Wy którym nic nie pasuje furtkę do snucia domysłów.coolawy pisze:Widzę, że i tu wpadli obrońcy krzyża (czyt. zarządu) żeby prawić morały i głosić prawdę o odejściu KołodziejaJaki to Janusz jest/był nie dobry, jak to źle postąpił z zarządem.
Co za ludzie ehhh
(W sumie kilku przytrzymanych jeszcze brakuje, może się niedługo i tutaj pojawią
)
faleQ w dużym skrócie napisał o co głównie chodziło
Ale dobrze im więcej sukcesów Janusza tym bardziej was zżera zazdrość, oby tak dalej tylko nie zróbcie sobie czegoś złego
karamba pisze:Mały wracaj się udzielać w komentarzach na sportowefakty.pl i tam z małolatami się przepychaj a nie prowokacyjnymi tezami reklamuj swojego bloga.
Niby jak ? , juz raz Kolega Mnie straszyl , chyba wyjasnilismy sobie pewne tematy.Deto pisze:maly, kipi od ciebie zloscia. Przestań, bo wiesz jak się to skończy