Gościnny
PorucznikBorewicz, skoro mówią o nas "na mieście", to bardzo się cieszę, bo jest znane.
Nie istotne jak i co, ważne, aby mówili- niezła zasada
Przed odniesieniem się do czyjejś wypowiedzi wypadałoby ją wcześniej przeczytać, ze zrozumieniem- napisałem, że ignoruje wypowiedzi Keleosa- powody podałem i bynajmniej nie są one związane z jego odmiennymi poglądami.
Kończąc wątek, który delikatnie zboczył z toru, przypomnę postać Piotra Rolnickiego z podtarnowskiej Machowej. Początkiem lat 90-tych niezadowolony z współpracy z Unią (jak najbardziej wówczas racja była po jego stronie) zbudował prywatny stadion i założył swój klub Victoria Rolnicki Machowa. Co z tego zostało można zobaczyć po lewej ręce jadąc w stronę Rzeszowa, mijając ową Machową...
Porównanie może trochę na wyrost z sytuacją Niecieczy, bo Bruk-Bet to nie zakład Rolnickiego a i specyfika obu dyscyplin trochę inna. Mimo wszystko porównań w tym przypadku uniknąć się nie da.
Jeszcze jedna myśl mi chodzi po głowie- dzięki Ekstraklasie S.A. i PZPN można zrobić numer z sprzedażą licencji na grę w ekstraklasie- Witkowski zrealizuje swój cel, pokarze wszystkim, że się da, następnie odsprzeda miejsce w lidze komuś innemu- chętnych nie braknie.