Czyli jednak lepiej nie być faworytem

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ek ... czy/dhxqm1" onclick="window.open(this.href);return false;LOTTO Ekstraklasa: Legia Warszawa znów przegrała w Niecieczy
W ostatnim sobotnim meczu 8. kolejki LOTTO Ekstraklasy Bruk-Bet Termalica Nieciecza pokonała Legię Warszawa 2:1 (1:0). Oba gole dla gospodarzy padły po rzutach karnych. Bramkę honorową strzelił Nemanja Nikolić, dla którego było to drugie ligowe trafienie w sezonie.
Widziałem na boisku co najmniej kilku zawodników, którzy grali z Dundalk o awans do LM. Na pewno brakowało natomiast Pazdana, który być może z Borussią też nie zagra.ad2222 pisze:Nie śledziłem składu, ale pewnie grali drugim garniturem, pierwszy trzymając na Borussię. Ale i tak są w grupie F. "F" jak Fpierdol... (to nie moje, zauważyłem w sieci zaraz po losowaniu. Ale chyba w pełni oddaje sytuację Legii).
Nie będzie lizania ran. Tegorocznej jesieni niezależnie od wyników Legia zyska ogromne pieniądze i może wielu nie przyzna tego wprost, ale profit finansowy był i jest głównym celem tej drużyny w pucharach europejskich.gushman pisze:będziemy lizać rany po tym sezonie przez lata...
Grupa F. "F" jak fpierdol...lll pisze:Czy pisanie dzisiaj o Legii nie będzie podchodziło pod kopanie leżącego?