Wynagrodzenie: ok 1,8 tyś netto / miesiąc (wnioskując z wpisu, w trybie dostępu do informacji publicznej można zweryfikować).
Dominik Dudek:
może weryfikują Art. 10, przecież to nie może być takie proste. Swoją drogą powinni szybko uciąć dyskusję, udostępnić informację i zamknąć temat, nie zostawiając pola do snucia domysłów tj:
- czy to może firma zięcia "znajomego królika"
- czy może koszt prowadzenia takiego portalu jest wyższy niż przeciętne wynagrodzenie w tej branży (średnio ok 4-5 tyś pln netto / miesiąc)
- inny TS'ów nie mam
Well Done Marketing
To my jesteśmy odpowiedzialni za komunikację Miasta Tarnowa w mediach społecznościowych, a nawiązując do informacji Dominika o średniej kwocie "w tej branży": miesięcznie miasto płaci znacznie mniej niż połowę wymienionych kwot. Po dokładne informacje zapraszamy jednak do oficjalnych procedur.
Za co firma well done marketing bierze pieniądze z naszych podatków:
Kuba Qbek:
a co to ? cenzurka juz zadzialala ? na glownej osi czasu tego superowego fan page'a Mój Tarnów prozno szukac ten watek... jedynie z zakladki informujacej o odpowiedzi w temacie (gorna belka fb) moglem sie tutaj dostac, ale gdybym pewnie wczesniej nic nie napisal w tym watku, to juz nie mialbym takiej mozliwosci dlatego nigdy nie zalajkuje takiej tuby propagandowej, gdzie nie ma miejsca na uwagi i ew. krytyke, a wszystko przedstawia sie przez rozowe okulary, az mdli momentami, znajac szara rzeczywistosc, ktora nas otacza (tarnow umiera i wyludnia sie na potege) - p o r a z k a
Kuba Qbek
i ustawil opcje z "zezwalaj innym uzytkownikom na publikowanie postow na osi strony" na "ukryj posty dodane przez inne osoby na osi mojej strony" - moge walnac print screena gdzie sie to ustawia - a najgorsze jest w tym wszystkim udawanie glupa i pisanie tekstow w stylu "o czym ty do nas rozmawiasz" ehh... lipa
Tak komunikuje się oficjalny profil Miasta Tarnowa, z ludźmi, którzy płacą podatki w mieście.
Mój Tarnów
A już łudziliśmy się Dominik, że pochwalisz nas za gospodarność skoro tak mocno zaniżyliśmy branżową średnią...
Zapis całej rozmowy, której nie znajdziesz na facebooku:

Czego brakuje:

Komentarz: Wyłącznie na profilu miejskim opcji konwersacji (tej po prawej stronie na różowo) w której mieszkańcy mogą dodawać posty i dyskutować, odbiera prawo komunikacji z Urzędem miasta poprzez profil FB. Komentarze dodawane pod postami są usuwane (jeśli nie są zgodne z zaproponowanym temat: regulamin strony Mój Tarnów dostępny na FB)
Podsumowanie: Miasto po raz kolejny odcina się się mieszkańców, dając do zrozumienia, że ma gdzieś co myślicie i co sądzicie. Za nasze pieniądze dobrze się bawi kreując wesołą rzeczywistość (jedyną słuszną), moim zdaniem oderwaną od realiów.
Chciałbym żebyś wiedział na co wydawane są Twoje pieniądze, a jeszcze bardziej bym chciał żebyś konfrontował informacje podawane przez Miasto (stronę www i tą FB) z tym co widzisz na co dzień w okół siebie, oceniał i wyciągał wnioski - wybory za rok a kampanie się już zaczęły.