plan zagospodarowania przestrzennego "Sady"
plan zagospodarowania przestrzennego "Sady"
może ktoś ma wgląd do projektowanego planu, niedługo będzie "wyłożony", ale czas nagli...
interesują nas mieszkania na "Wieniawskiego" (inwestor Nad Stawkiem), i chciałbym wiedzieć co za jakimś czas będziemy mieć za oknem....oprócz oczywiście linii energetycznej...
btw. proszę o jakieś opinie o wykonawcy, o mieszakaniach, i oczywiście o lokalizacji (sporo wiemy, ale możę jest coś czego nie widać na "gołym okiem")
pzdr
interesują nas mieszkania na "Wieniawskiego" (inwestor Nad Stawkiem), i chciałbym wiedzieć co za jakimś czas będziemy mieć za oknem....oprócz oczywiście linii energetycznej...
btw. proszę o jakieś opinie o wykonawcy, o mieszakaniach, i oczywiście o lokalizacji (sporo wiemy, ale możę jest coś czego nie widać na "gołym okiem")
pzdr
-
- Rhetor
- Kontakt:
Za jakiś czas będę mógł powiedzieć coś więcej
jeżeli chodzi o ul. Wieniawskiego.
Co do "sadów", ciężko sobie wyobrazić, żeby w dłuższej perspektywie takie tereny w centrum miasta pozostały "dziewicze"

Co do "sadów", ciężko sobie wyobrazić, żeby w dłuższej perspektywie takie tereny w centrum miasta pozostały "dziewicze"

http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
nie mam nic przeciwko stadionowi.....
troche poszukałem, popytałem..., tereny zabudowy jednorodzinnej i wielorodzinnej budowane od podstaw, można się było tego spodziewać. Można chyba zakładać że zaczna budować od głównych ulic (szujskiego, klikowska) więc chyba przez jakiś czas sady będą jeszcze kwitnąć.
no i prawdopodobnie wybuduja coś ciekawszego, bo teraz trudno znaleźć coś coby sie naprawdę podobało...

troche poszukałem, popytałem..., tereny zabudowy jednorodzinnej i wielorodzinnej budowane od podstaw, można się było tego spodziewać. Można chyba zakładać że zaczna budować od głównych ulic (szujskiego, klikowska) więc chyba przez jakiś czas sady będą jeszcze kwitnąć.
no i prawdopodobnie wybuduja coś ciekawszego, bo teraz trudno znaleźć coś coby sie naprawdę podobało...
Prawdopodobnie niesigielki pisze:no i prawdopodobnie wybuduja coś ciekawszego, bo teraz trudno znaleźć coś coby sie naprawdę podobało...

"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Oj, to zdanie tak z rana od razu mi humor poprawiłosigielki pisze: no i prawdopodobnie wybuduja coś ciekawszego, bo teraz trudno znaleźć coś coby sie naprawdę podobało...

ok
prawdopodobnie macie racje...niestety
przygladałem sie ostatnio osiedlom w Mielcu, i naprawde duzo lepiej to wygląda...
a wracając do Tarnowa...
w związku z tym, że trzeba coś kupić, chyba zrobimy tak; kupimy nieduże mieszkanie, po ośmiu latach postaramy się je spłacić, mieszkanie sprzedamy i kupimy domek (proste
)
\\
oczywiści jest ryzyko, że utkwimy w małym mieszkaniu ale może nie...
bo druga wersja jest taka, żeby kupic duże mieszkanie, na dłużej, które będzie bardzo wygodne, tylko że: duży kredyt, drogie i długie wykończenie i przez długi czas bedzie po prostu za duże dla dwóch osób,
niby racjonalniej jest kupic mniejsze, ale jednak chciało by sie mieszkać wygodnie...
ech...przepraszam za takie osobiste wynurzenia,
prawdopodobnie macie racje...niestety
przygladałem sie ostatnio osiedlom w Mielcu, i naprawde duzo lepiej to wygląda...
a wracając do Tarnowa...
w związku z tym, że trzeba coś kupić, chyba zrobimy tak; kupimy nieduże mieszkanie, po ośmiu latach postaramy się je spłacić, mieszkanie sprzedamy i kupimy domek (proste

\\
oczywiści jest ryzyko, że utkwimy w małym mieszkaniu ale może nie...
bo druga wersja jest taka, żeby kupic duże mieszkanie, na dłużej, które będzie bardzo wygodne, tylko że: duży kredyt, drogie i długie wykończenie i przez długi czas bedzie po prostu za duże dla dwóch osób,
niby racjonalniej jest kupic mniejsze, ale jednak chciało by sie mieszkać wygodnie...
ech...przepraszam za takie osobiste wynurzenia,
A tutaj informacja co do sadów, ucinająca wszelkie spekulacje. http://tarnow.naszemiasto.pl/artykul/ta ... b544,1,3,3