Polska edycja monopoly - Tarnów na planszy!
-
- Rhetor
-
- Rhetor
@ Kuba: pomyślałem dopiero po napisaniu posta, że my to w sumie jedno podwórko 
@ starówka: przyznać musisz, że nie jest źle jak na taki zryw.
Dzieje się coś fajnego a czy może być lepiej ? - pewnie mogłoby być, ale wtedy trzeba by pochylić się dłużej nad samą informacją i jej konstrukcją, kanałami dystrybucji informacji, strategią i zarządzaniem informacją jak i komunikacją masową, a to już budżet i to nie mały.
Na moje źle nie jest
.

@ starówka: przyznać musisz, że nie jest źle jak na taki zryw.
Dzieje się coś fajnego a czy może być lepiej ? - pewnie mogłoby być, ale wtedy trzeba by pochylić się dłużej nad samą informacją i jej konstrukcją, kanałami dystrybucji informacji, strategią i zarządzaniem informacją jak i komunikacją masową, a to już budżet i to nie mały.
Na moje źle nie jest

A co myślicie o pomyśle zwrócenia się do wydawcy gry monopoly z zapytaniem czy będzie w TV reklamować Polską edycję gry, a jeśli tak, to czy mógłby nam obiecać, że na ekranie pojawi się nazwa Tarnów? (nie koniecznie sama, mogą być wszystkie 20 miast... ważne, by się pokazać).
Miasto może w zamian np. obiecać jakiś artykuł sponsorowany w Temi na temat gry... ; )
P.S. Byleby tylko nie było karty zdarzenia: "przejechałeś przez Tarnów, tracisz wszystkie pieniądze na remont samochodu po tej traumatycznej podróży po przełomach"
Miasto może w zamian np. obiecać jakiś artykuł sponsorowany w Temi na temat gry... ; )
P.S. Byleby tylko nie było karty zdarzenia: "przejechałeś przez Tarnów, tracisz wszystkie pieniądze na remont samochodu po tej traumatycznej podróży po przełomach"
-
- Archont
Dobre.P.S. Byleby tylko nie było karty zdarzenia: "przejechałeś przez Tarnów, tracisz wszystkie pieniądze na remont samochodu po tej traumatycznej podróży po przełomach"
Ja wnioskuje inną kartę:
"Przejechałeś przez Tarnów, po drodze dopadła cię biegunka po obiedzie w Tarnowie, tracisz dwie kolejki".
Ktoś ma inne propozycje na "karty-zdarzenia"?
-
- Archont
No to zjedz coś w Bristolu, Tarnovii, czy Pasażu...
Mnie też często brała tylko sraczka.
Mnie też często brała tylko sraczka.
Ostatnio zmieniony 07-03-2011, 21:13 przez małopolska2, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam taką. Całkowita nowość w Monopoly. Karta killer, tylko jedna w paczce.małopolska2 pisze:Dobre.P.S. Byleby tylko nie było karty zdarzenia: "przejechałeś przez Tarnów, tracisz wszystkie pieniądze na remont samochodu po tej traumatycznej podróży po przełomach"
Ja wnioskuje inną kartę:
"Przejechałeś przez Tarnów, po drodze dopadła cię biegunka po obiedzie w Tarnowie, tracisz dwie kolejki".
Ktoś ma inne propozycje na "karty-zdarzenia"?
"Spotkałeś kolesia o ksywie małopolska2 i zabił Cię głupotą"