Czakram gaz po 2.16 jurex na spokojnej 2.19, a MPETROL jak było 2.30 tak jest 2.30 muszą teraz sobie odbić ten czas co byli najtańsi hehe , podaję ceny wam bo mnie niestety przez bezmyślność jednej kobiety tankowanie jakiś długi czas nie będzie dotyczyło...
ORLEN Krakowska przy obwodnicy: PB95 4,89, ON 4,89.
Po raz pierwszy od długiego czasu w Tarnowie lekko taniej niż na koncernowych stacjach w Krakowie, stąd po raz pierwszy od dłuższego czasu pieniądze zostawiłem na tarnowskich stacjach... Konkretnie na tej wymienionej.
Obniżki raczej będą hamować, bo kurs USD ostatnio poszedł w górę, a spadek cen ropy wyhamował.
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
Ozi nie wiem jak dzisiaj ale 3 dni temu jechałem Krakowską to na Rzeszutko były ceny PB95 4.89 PB98 4.99 ON 4.89 i LPG 2.44 wiec nawet niższe ceny niż na zdjęciu hehe
PS: PB95 droższa od PB98? coś chyba nie dokładnie wytłumaczyłeś to od góry
Valdi na Mościckiego 95 4,70, on 4.71 a na Przemysłowej chyba grosz czy dwa więcej, na Rzeszutko nie patrzyłem, tak samo jak na LPG bo na Orlenie na Mościckiego wychodzi mi pb taniej a jakoś bardziej ufam Orlenowi
ja tanktuje od lat na BP a teraz na LOTOS optima bo mam blisko a zawsze dobre paliwa miał LOTOS, pytam tylko z czystej ciekawości bo wracając dzisiaj z pracy po 22 byłem w szoku jak na Shellu zostaczyłem cenę PB95 i ON 4.72
Labudu, wybrałeś do porównania chyba najdroższe stacje w Krakowie. W rejonie Bronowic paliwo jest w Krakowie najdroższe. W Hucie czy na Podgorzu ceny na stacjach koncernów jak Orlen są porównywalne do tarnowskich. Przy marketach można znaleźć ceny już od 4,55 za litr.
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl