No to ładnie.To po Ciepieli.
http://www.rdn.pl/news/robert-wardzala- ... rach-wideo" onclick="window.open(this.href);return false;

Robert po wykopaniu go z sejmu przez wyborców został bez pracy i partia zatroszczyła się o jego byt. Ogłoszono konkurs jednoosobowy w którym spełniał on wszystkie warunki. Odsyłam do wywiadu w RDN sprzed około 2 lat, gdy Dorotka przepytywała go z kompetencji jakie posiada do pełnienia tego stanowiska. Ubaw gwarantowany.gushman pisze:"szef Małopolskiego Regionalnego Funduszu Poręczeniowego".
A co to? To "prawnik za darmo" już się nie podpisuje Platformą?
Czyżby szczycił się w nim rekordem tarnowskiego toru?Jan Kowalski pisze: Odsyłam do wywiadu w RDN sprzed około 2 lat, gdy Dorotka przepytywała go z kompetencji jakie posiada do pełnienia tego stanowiska. Ubaw gwarantowany.
Biorąc pod uwagę, że rekord ten był o ponad sekundę lepszy od poprzedniego sugeruję, że chronometrażysta coś pokręcił... OIDP to chyba nie było na zawodach wysokiej rangi, typu mecze ligowegushman pisze:Czyżby szczycił się w nim rekordem tarnowskiego toru?
Panie, w takim Tarnowie Biedroń jest niemożliwy, przecież na Mościckiego, Legionów i na Kapitulnej dostaliby zawału na samą myśl. Oni na to nie pozwolą. Dla nich PiSowiec jest dobry, a im głupszy tym lepszykari pisze:Wydaje mi się, że miastu jest potrzebny ktoś, kto do tej pory nie zajmował się polityką, albo ktoś z zewnątrz jak np. Robert Biedroń
To był mecz ligowy, chyba nawet z Rzeszowem (głowy nie dam). Robert uciekał co koń wyskoczy przez Węgrem Adorjanem (tego jestem na 100% pewien) i w sumie nawet specjalnie mnie ten rekord wtedy nie zdziwił. Oni naprawdę byli szybcy. Jednak później wiele osób podważało pomiar sugerując, że sędzia liniowy zatrzymał pomiar nieopacznie machając chorągiewką przed fotokomórką.hurricane pisze:Biorąc pod uwagę, że rekord ten był o ponad sekundę lepszy od poprzedniego sugeruję, że chronometrażysta coś pokręcił... OIDP to chyba nie było na zawodach wysokiej rangi, typu mecze ligowe.