ROMAN CIEPIELA-JAK ODWOŁAĆ PREZYDENTA MIASTA TARNOWA?
Re: ROMAN CIEPIELA-JAK ODWOŁAĆ PREZYDENTA MIASTA TARNOWA?
ja proponuje wszystkich z tarnowskiej platformy obywatelskiej wyslac na egzamin prawa jazdy
LA ARTE
-
- Rhetor
A w MORD też kolega już jakiś jest? ;P
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
A po co albo dlaczego? Możesz rozwinąć swoją myśl?krzychu pisze:ja proponuje wszystkich z tarnowskiej platformy obywatelskiej wyslac na egzamin prawa jazdy
To ja chciałbym żeby pan reporter ujawnił innych kandydatów, a nie tylko podstawionego nieoficjalnie z oficjalnymi podpisami. Ilu się kandydatów zgłosiło ? Kim są pozostali ?Mr Greenback pisze:Kto zastąpi Artura Asztabskiego na stanowisku prezesa Zespołu Przychodni Specjalistycznych w Tarnowie? Konkurs trwa do najbliższego poniedziałku a miasto nie chce jeszcze mówić o ofertach. Jak jednak udało się nieoficjalnie dowiedzieć reporterowi RDN, jednym z kandydatów ma być lekarz Jarosław Kolendo, który od kilku lat pracuje w tamtejszej poradni ortopedycznej.
Całość tutaj: http://rdn.pl/?p=138229" onclick="window.open(this.href);return false;
A o to profil pana doktora:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Albo udostępnia posty swojego znajomego tj. niejakiego ...Romana Ciepieli albo innego kolegi Roberta Wardzały.
Jak myślicie? Wygra facet, który "share'uje" kandydatów PO w sieci ?![]()
To po co ten konkurs i ta szopka się pytam ? Gdzie my żyjemy?

Pompowany nius czuć jak stąd do mnie do Mościc a filtry azotów raczej się sprawdzają.
Kolesiostwo PO na każdym kroku! Zróbcie w końcu prawdziwy konkurs a nie pisanie wymogów pod konkretnego kolegę. W życiu to miasto się nie rozwinie jak będą wszędzie układy i układziki.
Jestem pracownikiem i jakoś do mnie ta lista nie dotarła, a Pan doktor to kawał cwaniaka, który zarządzać ledwo co potrafi swoim czasem, a jego kultura osobista to wyniesiona z chlewu. Bezczelne, aroganckie, pazerne zachowania jakieś grupy ludziom ma zaprzepaścić prawdziwy rozwój naszej przychodni ?! W imię czego ?! Bo kolega niech ma dobrze ?!
Na każdym kroku pokazujecie dlaczego się ludzie od was odwrócili, a wy cały czas to samo!

Szlag mnie trafia że was popierałem.

Szkoda żeby Pan Asztabski miałby tak mizernego następce!

https://www.youtube.com/watch?v=g1mqMRpKZ6E" onclick="window.open(this.href);return false;
LA ARTE
@krzychu:
1. było
2. nie w temacie.
1. było
2. nie w temacie.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
Swoją drogą to bardzo ciekawa metoda. Jest konkurs i nagle takie z niczego nius w lokalnych mediach, że załoga mocno popiera jednego kandydata....
Wróble ćwierkają, ze jakiś kandydat z ZA się także szykuje. Ktoś wie od kiedy Azoty przestały bawić się chemią i zaczęły leczyć?

Wróble ćwierkają, ze jakiś kandydat z ZA się także szykuje. Ktoś wie od kiedy Azoty przestały bawić się chemią i zaczęły leczyć?
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Przecież leki to chemiaMr Greenback pisze:Swoją drogą to bardzo ciekawa metoda. Jest konkurs i nagle takie z niczego nius w lokalnych mediach, że załoga mocno popiera jednego kandydata....![]()
![]()
![]()

-
- Rhetor
Chyba jak leczysz się azotanamiwejss pisze:Przecież leki to chemiaMr Greenback pisze:Swoją drogą to bardzo ciekawa metoda. Jest konkurs i nagle takie z niczego nius w lokalnych mediach, że załoga mocno popiera jednego kandydata....![]()
![]()
![]()

-
Autor tematu - Rhetor
A tu taki żart o poranku:
Prezydent Tarnowa wśród nominowanych w Konkursie “Osobowość Polskiej i Regionalnej Gospodarki Cyfrowej”
http://tarnow.net.pl/articles/s/i/23101 ... j%E2%80%9D" onclick="window.open(this.href);return false;
I jakże trafne komentarze
http://www.romanciepiela.pl/: BUhahahah. Roman Ciepiela nie potrafił przedłużyć ważności domeny swojej strony internetowej, a tu taka nominacja
2017-09-26 11:47:25
B.: To chyba jakiś żart z tą nominacją. Swoją drogą, że wśród kandydatów są wyłącznie członkowie i sympatycy Platformy Obywatelskiej, czyli "sami swoi". Dla pokrzepienia serc - zapewne. Wirtualnie, bo "na żywo" już nie tak wesoło.
2017-09-26 09:54:28
Prezydent Tarnowa wśród nominowanych w Konkursie “Osobowość Polskiej i Regionalnej Gospodarki Cyfrowej”
http://tarnow.net.pl/articles/s/i/23101 ... j%E2%80%9D" onclick="window.open(this.href);return false;
I jakże trafne komentarze

http://www.romanciepiela.pl/: BUhahahah. Roman Ciepiela nie potrafił przedłużyć ważności domeny swojej strony internetowej, a tu taka nominacja
2017-09-26 11:47:25
B.: To chyba jakiś żart z tą nominacją. Swoją drogą, że wśród kandydatów są wyłącznie członkowie i sympatycy Platformy Obywatelskiej, czyli "sami swoi". Dla pokrzepienia serc - zapewne. Wirtualnie, bo "na żywo" już nie tak wesoło.
2017-09-26 09:54:28
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
A jest gdzieś jakieś uzasadnienie, oprócz przynależności partyjnej?
Chętnie bym poczytał, bo jakoś nie kojarzę sukcesów pana Ciepieli na tym polu.
Z tego co kojarzę, to pan prezydent ma konto na Facebooku i chyba czasem coś tam wrzuca. Ilu masz aktualnie prezydentów Tarnowa, którzy robią coś takiego?!Goscinny pisze:A jest gdzieś jakieś uzasadnienie, oprócz przynależności partyjnej?
A to jest więcej niż jeden prezydent Tarnowa?gushman pisze:Ilu masz aktualnie prezydentów Tarnowa, którzy robią coś takiego?!

To i tak jesteś dobry, bo pewnie widzisz jakieś sukcesy na innych polach.Goscinny pisze:Chętnie bym poczytał, bo jakoś nie kojarzę sukcesów pana Ciepieli na tym polu.

-
Autor tematu - Rhetor
Jakby dawali jakieś "maliny" w tej kategorii, to Ciepiela zasłużył za utratę na rok przed wyborami domeny romanciepiela.pl 

Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
Oj tam o tam. Gdyby go nominowali do miana Sportowca Roku to ktoś mógłby się czepiać. A termin "Osobowość Polskiej i Regionalnej Gospodarki Cyfrowej" jest tak rozmyty, że może oznaczać cokolwiek. Ot chociażby, że ładnie na zdjęciach (obecnie przecież cyfrowych) ktoś wychodzi.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM