Wikipedia pisze:Według danych z 31 grudnia 2009 miasto miało 44 991 mieszkańców
Polska edycja monopoly - Tarnów na planszy!
-
- Rhetor
LordRuthwen pisze:Jakim sposobem Kołobrzeg nas wyprzedził?Wikipedia pisze:Według danych z 31 grudnia 2009 miasto miało 44 991 mieszkańców
Zamość: 66 tys
Suwałki 70 tys
Chojnice 39 tys
Też nas wyprzedzają.
To wszystko zależy od tego jak wypromowano głosowanie, jak zorganizowani są internauci oraz od poziomu tzw. lokalnego patriotyzmu. A z tym u nas kiepsko, zwłaszcza z tym ostatnim. O tym jak wielu ludzi z Tarnowa postrzega Tarnów świadczą komentarze pod jakimkolwiek artykułem w internecie o naszym mieście, które wypisują. Przeważają opinie w stylu "zadupie" , "dziura", "wygwizdów" i nawet gorsze. Skoro zazwyczaj taką reklamę sobie "robimy" to jak liczyć na to, że w tym konkursie uda się coś zdziałać.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Wydział marki czy innej promocji, ma pole do popisu. Skończy się to oczywiście tym, że albo nie zrobią zupełnie nic, albo zrobią jakieś żałosne plakaty i to będzie dac ol 
A ktoś ładnie proponował: zagonić wszystkich urzędników z UM, UP i calłej masy urzędów o których istnieniu człowiek nie ma pojęcia. Już będzie 5000 klików dziennie.

A ktoś ładnie proponował: zagonić wszystkich urzędników z UM, UP i calłej masy urzędów o których istnieniu człowiek nie ma pojęcia. Już będzie 5000 klików dziennie.
-
- Rhetor
- Kontakt:
A ja dzisiaj miałem cztery lekcje o samorządzie w VI LO w ramach mojej aktywności jako radnego i upowszechniania wiedzy o samorządzie wśród licealistów, odwiedziłem już z takimi lekcjami I, II, III, V, XIV, XVI LO, 2 Gimn. NNSPiG, - dzisiaj rozpoczynałem lekcję od zachęcania do głosowania na Tarnów w tym plebiscycie ;-)
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Archont
-
- Prytan
-
- Prytan