P.S. Jaki byście chcieli zespół na Święto Gulaszu

Białka to Stado Ogierów "Białka" koło Krasnegostawu(woj. lubelskie). Białka nie kupi,bo nie ma za co i sama ma długi.pod zarządem spółki jakiegoś Białka stadnina upada.
Teraz okaże się, że stadnina bedzie na sprzedaż i ten Białek to kupi za grosze.
Raczej chodziło mi do KlikowejPierwszy raz słyszę o wycieczkach rowerowych z klikowej
Możesz coś bliżej na ten temat ??Raczej chodziło mi do Klikowej![]()
Rozkradanie jest zdecydowanie złe. JAk chcą to zrobić uczciwie to niech ogłoszą licytacje albo coś podobnego, o ile nie nastąpi pierwokup.Ale podobno zablokowano "rozkradanie pojazdów konnych" , więc może coś się zaczęło dziać, pozytywnego.
Trixie, może to ciężko załapać, ale bolt po prostu robił sobie wycieczki rowerowe do Klikowej ;-)trix pisze:Cytat:
Raczej chodziło mi do Klikowej
Możesz coś bliżej na ten temat ??
Myślę,że takie przemyślenia są po prostu kwestią niewiedzy i nieznajomości wewnętrznej sytuacji SO Klikowa.
Niestety to co państwowe i źle zarządzane musi upaść.przecież tam się wali wszystko a ktoś brał pensje przez 20 czy ileś lat. Ta białka nie była tak długo.I co za czyjąś niegospodarność mamy wszyscy odpowiadać , bo będzie się teraz z naszych podatków remontować? poto żeby ci sami znowu mieli ciepłe posadki?
W takim razie co Mu przeszkadza sprzedanie stadniny ??. No chyba że ściga się z jakimś wierzchowcem na rowerze :].Jakub Kwaśny pisze:Trixie, może to ciężko załapać, ale bolt po prostu robił sobie wycieczki rowerowe do Klikowej ;-)
A to pech, niektórzy "spełnijący się" nie załapali się.Weredyk pisze: Głośno protestują także posłowie parlamentarnej opozycji czyli PiS.....
wyrażaj się po polsku ... ;-)trix pisze:bolt napisał/a:
pyta retorycznie przewodniczący Sztorc.
Czy to jest ten sztorc co dostał mamro od "inwalidów" ??