To jest właśnie klucz do tej wypowiedzirzuf pisze:Jak ktoś ma Facebooka

'sainte_nitouche pisze:W Gdyni w akcję solidnie zaangazowany jest lokalny samorzad, to i efekty wieksze.
A nasz UM cos robi? bo szary obywatel nic na ten temat nie wie?
A czy nie było przypadkiem tak, że kiedyś stwierdzono, że facebook jest zbyt mało poważnym medium aby promować na nim oficjalnie Tarnów. Bo coś mi taka wypowiedź naszych oficjeli chodzi po głowach , ale nie jestem pewien czy czegoś nie pokręciłem.Deto pisze: '
Fakt faktem, że nasz Wydział Marki Miasta powinien zacząć korzystać z wielu nowych rozwiązań, a nie korzystać z ciągle tych samych. Konto Gdyni całkiem fajne, duzo
aktualizacji, sporo historii, naprawde fajne.
Nie bądź defekator złośliwy, Prezydent zmienił już podejście do facebooka, ale miasto chyba jednak nadal nie promuje się na "facebookach i innych pudelkach".defekator pisze:A czy nie było przypadkiem tak, że kiedyś stwierdzono, że facebook jest zbyt mało poważnym medium aby promować na nim oficjalnie Tarnów. Bo coś mi taka wypowiedź naszych oficjeli chodzi po głowach , ale nie jestem pewien czy czegoś nie pokręciłem.Deto pisze: '
Fakt faktem, że nasz Wydział Marki Miasta powinien zacząć korzystać z wielu nowych rozwiązań, a nie korzystać z ciągle tych samych. Konto Gdyni całkiem fajne, duzo
aktualizacji, sporo historii, naprawde fajne.