PYTANIA DO PANI RZECZNIK PREZYDENTA MIASTA TARNOWA
Jeszcze Ci podam link do wiadomości, gdzie jest wypowiedź "Najwyższego Drogowca Tarnowa" nt. ww. pomysłów: //http://www.intermaks.pl/index.html?grp= ... l&strona=5
Dlatego chodzi mi o szerokość prześwitu pod wiaduktem kolejowym wc. al. Al. Tarnowskich, bo jak będzie to jezdnia o szerokości 7m. plus chodnik to ja dziękuję za to z góry. Jak będę miał jak to wrzucę jakoś tę mapkę.
Dlatego chodzi mi o szerokość prześwitu pod wiaduktem kolejowym wc. al. Al. Tarnowskich, bo jak będzie to jezdnia o szerokości 7m. plus chodnik to ja dziękuję za to z góry. Jak będę miał jak to wrzucę jakoś tę mapkę.
Może Pani Rzecznik się orientuje czym kierowano się przy remoncie murów miejskich wstawiając kratę w dość urokliwe i wygodne przejście przy ulicy Wąskiej obok pomnika Bema. Bo patrząc na to z boku decyzja taka wydaje się być pozbawiona jakiegokolwiek sensu.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Obywatel
Dziękuje za szybką odpowiedź.
Tak właśnie myślałem, że konserwator zabytków maczał w tym palce
Szkoda jedynie, że zamykając schody nakazał wstawić kratę, która zapewne też nie ma żadnego uwarunkowania historycznego, zamiast zrekonstruować basztę (chociaż to oczywiście zadanie na całkiem inny budżet)
.
Tak właśnie myślałem, że konserwator zabytków maczał w tym palce

Szkoda jedynie, że zamykając schody nakazał wstawić kratę, która zapewne też nie ma żadnego uwarunkowania historycznego, zamiast zrekonstruować basztę (chociaż to oczywiście zadanie na całkiem inny budżet)

Pani Rzecznik mam kilka pytań odnośnie przyszłości miasta. Mianowicie.
1. Jak ma się rozwijać Klaster Przemysłowy?
2. Jak będzie wyglądało zagospodarowanie pustych terenów miejskich? O ile w ogóle takie będzie? Chodzi mi głównie o dzielnice: Mościce, Klikowa, Krzyż oraz tereny przylegające do ulicy Krakowskiej na dłogości od wiaduktu kolejowego do mostu.
3. Czy będzie jakąs konkretna promocja miasta, która zmieni myślenie wielu mieszkańców, że Tarnów jest cytuję: wiochą, prowincją, dziurą itp. Jeżeli tak, to jak będzie wyglądać?
Uważam, że pytanie nr 3 jest bardzo ważne, bo to odbija się na dostrzeganiu miasta przez osoby z zewnątrz. Mieszkańcy często sami sobie robią antyreklamę.
1. Jak ma się rozwijać Klaster Przemysłowy?
2. Jak będzie wyglądało zagospodarowanie pustych terenów miejskich? O ile w ogóle takie będzie? Chodzi mi głównie o dzielnice: Mościce, Klikowa, Krzyż oraz tereny przylegające do ulicy Krakowskiej na dłogości od wiaduktu kolejowego do mostu.
3. Czy będzie jakąs konkretna promocja miasta, która zmieni myślenie wielu mieszkańców, że Tarnów jest cytuję: wiochą, prowincją, dziurą itp. Jeżeli tak, to jak będzie wyglądać?
Uważam, że pytanie nr 3 jest bardzo ważne, bo to odbija się na dostrzeganiu miasta przez osoby z zewnątrz. Mieszkańcy często sami sobie robią antyreklamę.
Mam pytanie do Pani rzecznik, czy nie można umówić się że co jakiś czas odpowiada Pani czy ktoś inny na pytania forumowiczów, np. co 2 tygodnie. Bo tak to czekamy i czekamy 

Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Rhetor
- Kontakt:
Wierzysz w to?Beaver pisze:Mam pytanie do Pani rzecznik, czy nie można umówić się że co jakiś czas odpowiada Pani czy ktoś inny na pytania forumowiczów, np. co 2 tygodnie. Bo tak to czekamy i czekamy

Pani Rzecznik, proszę mnie zaskoczyć! Wystarczy raz w miesiącu!

http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?