Ja byłem na 8 w punkcie (czerwony golf) a angelo dojechał trochę później i stał już w dużej kolejce (taki duży łysy /bez urazy angelo/w kurtce z czerwonymi wstawkami) więc może nas widziałeś. Natępnym razem napewno będzie lepiej

Postaram się przyjść jutro do Starego Szpitala koło 8.00, jezeli nie da rady jutro to we środę.Potrzebne dane podałem już w pierwszym poście: Adam Przybylski Szpital im. Mikołaja Kopernika, Łódź. To wystarczy żeby oddać dla niego krew.
Jeśli chodzi o zaświadczenia to prosiłbym a przyniesienie lub wysłanie ich do sekretariatu (pok. 212) Instytutu Archeologi Uniwersytetu Łódzkiego ul. Uniwersytecka 3, 90-137 Łódź lub do Szpitala im. Mikołaja Kopernika przy ul. Pabianickiej 62, 93-513 Łódź. Jeszcze raz dzięki wszystkim.
Dzisiaj była audycja o tym w radio. W większości województw mają za dużo krwi bo szpitalom pokończyły się pieniądze z kontraktów NFZ i większość planowanych operacji przełożono na nowy rok. Pani apelowała, że lepiej niż oddać teraz jest wstrzymać się do stycznia kiedy operacje ruszą i krwi może znowu brakować.angelo pisze:Kiedy byliśmy ostatnio oddać pani w rejestracji odesłała z kwitkiem jakiegoś dawcę z podkarpackiego, bo krwi w małopolskiem jest za dużo. Najlepiej zadzwonić do RCKiK.
Pozdrawiam
Żal mi tego Państwa... inaczej tego nie nazwe.defekator pisze: Dzisiaj była audycja o tym w radio. W większości województw mają za dużo krwi bo szpitalom pokończyły się pieniądze z kontraktów NFZ i większość planowanych operacji przełożono na nowy rok. Pani apelowała, że lepiej niż oddać teraz jest wstrzymać się do stycznia kiedy operacje ruszą i krwi może znowu brakować.