Ja już chwilę nie widziałem bisa, wydaje mi się że to jest niezgodne z przepisami.
Nie jest zgodne z przepisami, jednak "czasami" realizowane. Wolisz wsiąść do "bisa" czy czytać "kodeksy" ?
Jakie to działania? Dzieje się coś oprócz gadania?
Myślisz że miedzy inymi wywłaszczenie przeprowadza się pstryknięciem palca ?
Cały ten remont torów to jakaś patologia budowlana, oni chyba nie widzą co to znaczy dotrzymać terminu. Warsztatowa jak wiadomo jest tymczasowo.
Tymczasowo - zobaczymy

Oby nie okazało się 15-latką.
O jakim dużym terminalu przesiadkowym piszesz? Chyba nie o pętli autobusowej przy parkingu P&R.
Żle się wyraziłem. Miałem na myśli parking. Oczywiście można powiedzieć - a cóż to wielkiego. Oczywiście zadam wtedy pytanie - czy lepiej aby nie budowano parkingu ?
Każda inwestycja wymaga ogromu pieniędzy. Też chciałbym, aby Tarnów się rozwijał, bo szału tutaj nie ma - jednak tylko utyskiwanie nic nie da.
Nie brakuje tych, którzy twierdza że Polska jest w ruinie.
Autostrada do Krakowa. Czy to ruina ?
Autostrada do Rzeszowa. Czy to ruina ?
Prawie 40 kursów Voyagera do Krakowa - to mało ?
Oczywiście dziury w miejskich ulicach również mnie wnerwiają -ale co myślicie, że w Krakowie, Rzeszowie, Sączu, Krośnie, Mielcu czy Tarnobrzegu jest inaczej ?
Jeśli ktoś lubi tylko "płakać" to niech "bucy" na forum.
Ktoś mnie zapytał czy w nocy jechałem do Krakowa. Wiele razy - siadam w auto i śmigam. Jak ktoś jest światowce i stać go na loty z Balic to i dojazd nie powinien stanowić problemu.