Ewakuacja Enion przy UL: Wodnej
Może nie na miejscu, ale jako że szczęśliwie się skończyło to pozwolę sobie napisać. To jak w tym kawale:
Lekarz otworzył właśnie nowy gabinet i czeka na swojego pierwszego pacjenta. Nagle słychać stukanie do drzwi, po chwili wchodzi jakiś facet. Pielęgniarka długo tłumaczy mu że trzeba cierpliwie poczekać, bo pan doktor ma mnóstwo pacjentów. W końcu lekarz każe wprowadzić faceta, ale by zrobić na nim wrażenie, podnosi słuchawkę telefonu i zaczyna fantazjować: Naprawdę nie mogę pana przyjąć, jestem strasznie zapracowany. No…może za miesiąc…Dobrze, proszę jeszcze zadzwonić. Odkłada słuchawkę i udaje ze dopiero w tej chwili zauważył faceta, pyta:
- Co pana tu sprowadza?
Jestem z telekomunikacji. Przyszedłem podłączyć telefon.
Budka nie jest przypadkiem przed Starostwem? Coś mi tak świta 

http://www.kpt.jun.pl/ - tarnowskie forum o komunikacji zbiorowej
Ravir NIE dzwonił by z budki
- Ravir by kupił PrePaid'ową kartę i i najtańszy telefon na "Kapłanówce" - nie ma kamer i dużo ludzi.
Ravir by nastepnie za pomocą syntezatora mowy nagrał tekst o bombie. Ravir jest na tyle inteligentny i zna się na technice by wiedzieć, że mowa każdego człowieka jest tak samo unikalna jak DNA czy Linie Palpilarne i jest bardzo mocnym dowodem w sądzie.
Po za tym Ravir nie wysadził by Energetyki tylko MPEC - któremu płaci przeszło 2 x więcej - Ravir by WYSADZIŁ poronionych ekologów, polityków i tych oszołomów dzięki którym NIE mamy tanie NUKLEARNEJ energii. Już nawet Rumunia nas wyprzedziła - zmówili 6 małych Reaktorów Hyperion Power Module. Ciekawe czy za parę lat Rumuni będa opowiadać dowcipy o Polakach przy Paśnikach (śmietnikach) ???

Ravir by nastepnie za pomocą syntezatora mowy nagrał tekst o bombie. Ravir jest na tyle inteligentny i zna się na technice by wiedzieć, że mowa każdego człowieka jest tak samo unikalna jak DNA czy Linie Palpilarne i jest bardzo mocnym dowodem w sądzie.
Po za tym Ravir nie wysadził by Energetyki tylko MPEC - któremu płaci przeszło 2 x więcej - Ravir by WYSADZIŁ poronionych ekologów, polityków i tych oszołomów dzięki którym NIE mamy tanie NUKLEARNEJ energii. Już nawet Rumunia nas wyprzedziła - zmówili 6 małych Reaktorów Hyperion Power Module. Ciekawe czy za parę lat Rumuni będa opowiadać dowcipy o Polakach przy Paśnikach (śmietnikach) ???
9000 ml A Rh-
-
- Prytan
- Kontakt:
-
- Rhetor
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.
-
- Prytan
- Kontakt:
-
- Prytan
- Kontakt:
Wg. psychologicznego punktu widzenia, osoba dzwoniąca właśnie z taką informacją albo chce poczuć właśnie władzę, albo zwrócić uwagę. Ewentualnie lubi robić zamieszanie.
Ale psychologiem nie jestem, gdzieś to kiedyś wyczytałem jedynie.
Ja nie napisałem nigdzie, że to jedna i ta sama osoba. Ale można tak przypuszczać, bo go jeszcze nie złapali.
Ale psychologiem nie jestem, gdzieś to kiedyś wyczytałem jedynie.
Ja nie napisałem nigdzie, że to jedna i ta sama osoba. Ale można tak przypuszczać, bo go jeszcze nie złapali.
To jakiś frustrat! Ja się spodziewam, że to ta sama osoba a zamieszanie robi w nawiązaniu do miejsc, ktore go/ją nadzwyczaj denerwują i zwiazane są z noworocznymi zmianami i uszczuplaniem portfela. Enion - podwyzka oplat, szpitale - długie kolejki do specjalistów i do pomocy doraźnej, zamieszanie z nie zawsze dobrze wypisanymi receptami. Podejrzewam kolejne zgłoszenia w MPECu, PGNiG, a końcem marca w US.