Amfiteatr przy ulicy Kopenika na sprzedaż
No tak, tylko Skwer Preissow to wybieg dla psów albo poczekalnia dla kursantów. Ponadto Nowy Świat jest trochę ruchliwą ulicą, Kopernika zdecydowanie mniej. Amfiteatr to było zaciszne miejsce i fajnie by było, żeby tak pozostało. Władowanie tam parkingu mija się z celem, chyba, że uruchomimy pomysł Jakuba i wyłączymy z ruchu całą starówkę...
Tyle, że te rozważania mijają się z celem. Myślę, że już od jakiegoś czasu niektóre osoby wiedzą co tam będzie.
Tyle, że te rozważania mijają się z celem. Myślę, że już od jakiegoś czasu niektóre osoby wiedzą co tam będzie.
29500ml B Rh+... A Ty?
amfiteatr przy ulicy Kopernika na sprzedaż
Zachęcam do podpisywania listu do Prezydenta w kwestii tarnowskiego amfiteatru. Podpisy są zbierane nie tylko w imię protestu przeciwko parkingowi, ale również znajduje się tam prośba o takie zagospodarowanie terenu, aby był on miejscem użyteczności publicznej i aby mogły z niego korzystać tarnowskie rodziny.
Chcę wierzyć, że można jeszcze o to miejsce powalczyć... Chyba, że teren dawno komuś został obiecany albo, co gorzej, już został sprzedany. [/quote]
Chcę wierzyć, że można jeszcze o to miejsce powalczyć... Chyba, że teren dawno komuś został obiecany albo, co gorzej, już został sprzedany. [/quote]
Teoretycznie właśnie po to wybraliśmy sobie radnych, żeby nas reprezentowali w kwestiach istotnych i nie. Tylko co z tego, skoro, gdy dochodzi do głosowania, wszyscy są podpisani, a na sali połowa. Nie ma imiennych głosowań, a nikt nie rozlicza faktycznej obecności.
Jeśli chodzi o inicjatywy obywatelskie, to były takie protesty przeciwko stacji paliw na Lwowskiej - i co?
Jeśli chodzi o inicjatywy obywatelskie, to były takie protesty przeciwko stacji paliw na Lwowskiej - i co?
Uprzedziłeś mnie w z tym wpisem,
Lista będzie od poniedziałku dostępna w tym sklepie elektrycznym od godziny 9. Widziałem list dołączony do niej, napisane zostało tam, że teren jest nieuporządkowany, (nieaktualne), mieszkańcy wyrażają zadowolenie że planuje się budowe amfiteatru z dala od centrum i ogólnie że powinno sie inaczej zagospodarować ten teren niż parking, budynek..
tekst nie jest wyjustowany
Lista będzie od poniedziałku dostępna w tym sklepie elektrycznym od godziny 9. Widziałem list dołączony do niej, napisane zostało tam, że teren jest nieuporządkowany, (nieaktualne), mieszkańcy wyrażają zadowolenie że planuje się budowe amfiteatru z dala od centrum i ogólnie że powinno sie inaczej zagospodarować ten teren niż parking, budynek..
tekst nie jest wyjustowany

Treść pisma skierowanego do Pana Prezydenta pod którym zbierane są podpisy.
- Załączniki
-
- Pismo do Prezydenta.pdf
- (885.86 KiB) Pobrany 206 razy
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Od razu dwa błedy w tym piśmie:
1. "hałas nie sprzyjałby koncentracji uczącej się młodzieży" - argument trochę na wyrost, bo w dzień to tam chyba nigdy nic się nie odbywało.
2. jest mowa o parkingu. A prezydent powie - "przecież to nie parking, tylko garaż wielopoziomowy" a o tym w piśmie nie na ani słowa.
Autor powinien "myśleć" jak urzędas pisząc takie pismo.
1. "hałas nie sprzyjałby koncentracji uczącej się młodzieży" - argument trochę na wyrost, bo w dzień to tam chyba nigdy nic się nie odbywało.
2. jest mowa o parkingu. A prezydent powie - "przecież to nie parking, tylko garaż wielopoziomowy" a o tym w piśmie nie na ani słowa.
Autor powinien "myśleć" jak urzędas pisząc takie pismo.